Terug naar huis « forward-facing?!   » Bordje op schoot

vrijdag 28 december 2001 - 17:58
Rantsoen

Klappertandend en vastbesloten vóór maart het huis niet meer te verlaten, inspecteren wij de voorraden in de bergkamer.

In het geval we inderdaad invriezen en geen winkel meer kunnen bereiken zullen we de komende maanden moeten leven op:
Brinta; koffie; honing; witte bonen; zilvervliesrijst; bosbessenjam en chilipoeder.


Hier is de winkel nog dichtbij, desnoods kan ik een touwtje naar de winkel uitwerpen... Ehe, O, ja, SLIK, dat heb ik nie... Verder heel weinbig in huis, bealve de brinta dan en een beetje melk (anders kun je er weinig mee, toch)... En een pakkje rijst, ja, dat is lang te bewaren... de rest is er met de grote bijna-verhuis schoonmaak, al weggekiepert, omdat de uiterste houdbaarheidsdatum al verlopen was... Vooral blikjes uit kerstpakketten van voorgaande jaren... Eigenlijk moet ik die maar meteen opmaken. (heb kerstpakket 2001 nog dicht, overigens)..
roelof () - 28 december 2001 - 22:22

Altijd nog beter dan macaroni met spruitjes voor kerst. :-)
Ton (URL) - 28 december 2001 - 22:43

Zit ik ondertussen tochmaar mooi (bijna) zionder noodrandsioenb... Gelukkig heb ik nog wel een rol van die kioekjes met chocola eroip en net zo'n rol, maar dan zonder chocolade (die zijn redelijk vers, want dat gaat snel op, als 'alternatieve maaltijd als ik weer eens wegmoet savonds en nog niet getgeten (voor onderweg dus))
'k heb ook nog twee pakken sinasappelsap die pas volgend jaar verlopen, dus daar moe'k ook maar snel aan beginnen. 'k drink dat thuis nie zoveel, was eigenlijk de bedoeling om bij het ontbijt een glas sinasappelsap te nemen, maar ik sla het ontbijt heel vaak over en anders moet het gewoon zo snel, da'k geen tijd heb om even te gaan zitten voor 't sap... erg he... Optie is om een kwartier eerder op te staan, maare, ehe, sja, 'k hoef natuurlijk niet te vertellen waarom dat meestal mislukt, daar heb ik al meerdere keren in logs over gelezen...
roelof () - 28 december 2001 - 22:56

http://www.maxfoodmarket.nl

Nooit meer het huis uit...
Rob - 29 december 2001 - 13:18

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.