Terug naar huis « Finishing touch   » Betekenis

maandag 16 april 2007 - 17:14
Less is more

Kan ik de huisarts een mailtje sturen?
Ik zou informatie bij de neuroloog halen over een nieuw medicijn, maar dat blijkt heel summiere informatie. Nu heb ik een veel uitgebreider en duidelijker document online gevonden, maar dat heeft 31 pagina's en ik wil dat niet gaan printen. Dus nou vroeg ik me af of ik Dr. Huisarts een mailtje kan sturen..

Dat wist de assistente eigenlijk niet.
Er werd nagevraagd, niemand wist het eigenlijk, maar men dacht dat het gewoon abchuisarts-at-huisartsenpraktijk-punt-nl was.

Ik probeerde het, en het mailtje kwam terug. Ik probeerde abc.huisarts, ik probeerde a.huisarts en ahuisarts, ik probeerde chuisarts en c.huisarts, cees.huisarts en ceeshuisarts. Daarna alle mogelijke derivaten; minder intinitialen, minder achternaam, met puntjes, zonder puntjes, met streepjes en wat niet al meer. Daarna een persoonlijk mailadres dat ik ooit online tegenkwam (maar nu niet meer) en waar ik al helemaal niet zeker van was.
Alles probeerde ik en alles kwam terug.

Na twee uur peinzen, een duizeligheidsaanval en een boodschappenrondje, kreeg ik een magistrale inval. Ik schrok er zelf van.

huisarts-at-huisartsenpraktijk-punt-nl.

Geen initialen, geen puntjes, geen streepjes, geen afkortingen.

Het is nu twintig minuten later, ik heb elke twee minuten mijn mail opgehaald en al wat er is binnengekomen is spam. Geen Undelivered mail, geen return to sender.

Minimalisme heerst.


Is hij ook niet te vinden via praktijkinfo.nl ?
DaPowerrr () (URL) - 17 april 2007 - 15:05

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.