Terug naar huis « Allemachtig wat is he…   » Break stuff, break lo…

donderdag 03 januari 2002 - 13:31
Dagelijkse rotzooi

Opruimwoede doet rare dingen met een mens.
TV-Gids van een maand terug, is uit, mag weg; consumentengids van vorig jaar, is achterhaald, mag weg; tijdschrift hier, puzzelboekje daar; mislukte prints; reclamefolders; 'wij verwachten u dan en dan op ons kantoor'- brieven - weg, weg, weg.
Dagboek is vol, mag ook weg..

En goddank, schijnbaar vanuit een soort moederinstinct, kom je op het idee om de tas met oud papier nog even door te kijken voor hij weg gaat; en kan je dat schrift, dat je vijf maanden overal mee heen hebt gesjouwd en waar duizend-en-een Grote Gebeurtenissen en Diepe Gedachten in staan, nog net redden.

Tenslotte kan je ook aan onthechting teveel hechten.


Ik kwam het afgelopen weekend, bij onze slaapkamerombouwactie, stapels maar dan ook stapels oude gidsen onder het bed tegen. Eigenlijk wel genant veel, dus: sssst!
Gien (URL) - 03 januari 2002 - 20:27

Het is dus besmettelijk. Afgelopen week de zolder eens flink onder handen genomen: je kent het wel zo'n ach-zet-maar-op-zolder-zolder. Niets van waarde gevonden, dus waarom dan al dat gearchiveer?

Beetje leeg nu hier...
Remondo (URL) - 03 januari 2002 - 21:09

Geen dagboek weggooien!
Merel - 04 januari 2002 - 00:02

Als je niet wist dat je het had, waarom zou je het dan niet weggooien?
juansi.com () (URL) - 04 januari 2002 - 11:54

Dozen en plastic zakken ongeopend bij het grofvuil. Ruimt lekker op ;)
Remondo (URL) - 04 januari 2002 - 12:09

Ik voel helemaal met je mee Puck... Wat heb ik een zooi weggegooid (vooral veel oude papieren, oude tijdschriften, en zelfs oude boeken (ja, waar laat ik die anders dan bij oud papier, inhoud zwaar verouderd, en zo, oude manuals, oude computerbioeken, en heel oude studieboeken), maar bij het nog heel even kijken naar wat ik allemaal wegdeed, toch ook nog een paar dingen gevonden, die toch niet wegmoesten, maar 'zoek' waren tussen andere rommel...

Aanleiding van mijn opruimwoede is vast een andere als die van jouw, maar het resultaat is ongeveer hetzelfde... Er gaat veel weg, en soms zelfs bijna iets teveel...
roelof () - 04 januari 2002 - 13:16

Je wilde toch niet echt je volgeschreven dagboeken weggooien???
Bar () (URL) - 04 januari 2002 - 14:52

Zucht, daarom gooi ik nooit iets weg. Ik kan dan wel niks terugvinden, maar ik weet dat ik het nog heb. Ergens.
Hippo (URL) - 08 januari 2002 - 21:09

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.