Terug naar huis « En wie bent u..?   » Prangende vraag

zaterdag 05 januari 2002 - 11:11
Grmbl

Mijn host schijnt te denken dat ik alleen maar normale bedtijden aanleer als mijn site van 01 tot 11 onbereikbaar is.
Helaas; ondanks dat dat nu al drie nachten zo is, ga ik gewoon op mijn oude vertrouwde tijd van halfvier slapen. Ik hoop dat host dat snel inziet, zodat ook de nachtbrakers onder u mijn stukjes weer kunnen lezen.

Afijn; u boft, want een en ander heeft wel voorkomen dat ik hedenochtend een stortvloed van irritatie en woede over uw hoofden hebt uitgekeerd. Dat moet dan maar uitgesteld, of afgelast.

Voor nu staan er belangrijker zaken op het program. Veel belangijker. Adieu, en tot spoedig. Fijne zaterdag gewenst.


Dank je, dank je.
Tip: neem de volgende keer een notebook, pleur daar al je irritaties in en bewaar ze tot je ze kunt posten (copy-paste). Kunnen wij toch nog genieten van je spontane stukjes, al werkt je hostingprovider niet mee (welke is dat trouwens?)
Gien (URL) - 05 januari 2002 - 12:43

Hé, die tip klinkt me bekend in de oren. Maar waar heb ik 'm toch eerder gehoord?
Ton (URL) - 05 januari 2002 - 14:27

Ik ben (volgens mij) een beetje te ongeorganiseerd, daarom ben ik ook niet zelf aan het loggen geslagen... Ik houdt het maar op reageerder zijn, en dan natuurlijk voor je je reactie post effe een 'copy' doen, voor 't geval er met posten wat misgaat, dan kan het met 'plakken', desnoods in een email altijd nog weg bij een tweede poging......
roelof () - 05 januari 2002 - 15:56

Hee, Puck, ik was je LINKS kwijt.... Ze bleken echter alleen maar verhuisd te zijn naar hopla... Ik (mis)bruijkte je log namelijk ook een beetje als startpagina voor andere logs, omdat jij de meesten er wel in had staan en je zo'n makkelijke URL hebt... Overigens komt els ook dichtbij, maar die heeft gien en elisa er bijvoorbeeld niet bijstaan...
roelof () - 05 januari 2002 - 15:59

Ik ... een nachtbraker ... heb de toegang tot uw stukjes node moeten missen de afgelopen nacht(en). En dan wordt geschreven dat het internet 'kleiner' wordt ... Nu ga ik toch denken dat deuren niet altijd meer open staan op dit 24/7 netwerk. Een raadsel.
JoG - 05 januari 2002 - 20:25

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.