Terug naar huis « Hek, Dam   » Sing Along

maandag 10 mei 2010 - 03:00
Het was een mandarijneend, hadden we besloten

Intussen ben ik langzaam maar zeer zeker aan het leegbloeden, omdat ik niet meer dan één-negende van de voorgeschreven hoeveelheid stollingstabletten durf te slikken.

Lang verhaal.

(Ongeveer even lang als de verklaring van de titel, die, inderdaad, op geen enkele manier logisch of relevant is. Ogenschijnlijk, dan)


WAS ?
F.N. () - 10 mei 2010 - 09:41

Ik weet het, ik weet het! Je reed per ongeluk en tot je grote schrik een wilde eend aan, constateerde spijtig dat hij dood was en benoemde hem toen mandarijneend.
Wat de pillen ermee te maken hebben, weet ik niet.... Misschien had de eend ze stiekem in de bek en reed je hem daarom aan? DAn is het geen ongeluk meer en dan vervalt alles wat ik hierboven heb opgeschreven. Misschien moet ik er maar een nacht of drie overslapen!
Nancy (URL) - 10 mei 2010 - 19:19

Voordat het speculeren verder gaat: de mandarijneend heeft op geen enkele manier te maken met het bloeden.
Laat ik het mandarijneend-gedeelte samenvatten door te zeggen dat ik iemand had beloofd de zin als titel te gebruiken. Waarbij we al voorspelden dat niemand het dan zou snappen, en de verwarring, en oh oh wat cool en leuk zou dat worden.
Afijn, u kent het soort gesprekken wel. Had to be there.
Puck (URL) - 10 mei 2010 - 19:26

Dan gok ik zo maar even dat het ook bar weinig te maken heeft met een daadwerkelijke mandarijneend, maar ik ben wel een hoogst getalenteerd vergisser.

er komt een heleboel narigheid voor het dood in doodbloeden, zou mijn keuze niet zijn
Liesan - 11 mei 2010 - 21:26

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.