Terug naar huis « Overkill (2)   » Dagtaak

woensdag 07 maart 2012 - 11:08
Joy forever

Ik droomde dat ik werd omhelst en geknuffeld door een hooggeplaatste rabbijn. Hij bewonderde me en luisterde, was geinteresseerd, zorgzaam en teder.
Toen, onbedoeld, kreeg hij een erectie.

Een mooie verklaring zou zijn dat ik me gekoesterd en omarmd mag voelen door het jodendom, en vroeg of laat zelf voor inspiratie en beroering kan zorgen.
Waarschijnlijker is het dat ik gewoon een dirty mind heb.


Uit mijn dikke dromenboek: "Terwijl de zo onschuldige groenten en vruchten in de droom altijd een sexuele betekenis hebben, is het met de droom over geslachtsdelen precies het omgekeerde. Wie hierover droomt heeft niet onvoorwaardelijk sexuele verlangens. De voor de verwekking van nieuw levenm noodzakelijke organen belichamen eerder gewoon de vitaliteit en de levenskracht en duiden wellicht ook de oerbron aan van nieuwe ideeŽn, plannen en initiatieven." Wat een joy forever natuurlijk niet in de weg hoeft te staan.
henk (URL) - 07 maart 2012 - 15:19

Mja een dirty mind kan ik me nog voorstellen maar naar aanleiding van zo'n droom een 'joy forever'...?
Liesan (URL) - 07 maart 2012 - 15:30

Een tip moet dan toch zijn je voortaan door Brad Pitt te laten omhelzen en knuffelen, alhoewel het dan weer de vraag is of hij wel een erectie krijgt. Je kunt het misschien wel nooit goed doen. Een andere droomuitleg is misschien wel dat geloof en dromen nogal wat overeenkomsten hebben. Bij allebei steekt er geregeld iets de kop op dat niet past.
Ron - 08 maart 2012 - 11:42

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.