Terug naar huis « Talentje   » Tik tok, zei de eiers…

zondag 18 maart 2012 - 22:58
Onrust

En wat later, als ik naar de papierbak even verderop loop: 3 (drie!) andere huizen waarin nog wordt gehamerd, geboord, geschuurd. Heb ik iets gemist, is het vandaag nationale kluszondagavond...??

Ik voel me ineens vreselijk lamlendig en zwak, dat al wat ik vandaag aan klusgerelateerde ongein heb gedaan is: het ophangen van een gordijn.
Aan de andere kant ga ik dan wel om elf uur nog eens oud papier weggooien. Da's ook wat waard, vind ik...

(op de terugweg, vlak voor ik mijn portiek binnenliep, kwam ik een honduitlatende vrouw tegen. Ze zag me, keek verschrikt, en draaide zich abrupt om. Het zal de zwarte broek, zwarte jas, donkere das en zwart-vest-met-capuchon-omhoog zijn geweest. Cool, ik ben nu ineens de enge 'man' in het donkere steegje!)


Zou het het voorjaar zijn? opruim-schoonmaak-opknapwoede?
Hier zijn 'we' veel te upperclass Christelijk om zulks op zondag te doen, mensen kijken al boos als ik om 11 uur 's morgens het papier wegbreng, misschien moet ik voor de aardigheid zometeen nog even een paar tegels weghakken.
Liesan (URL) - 18 maart 2012 - 23:46

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.