Terug naar huis « Opstoot   » Tijden en Wensen

donderdag 05 april 2012 - 17:05
Moederzielig

Alleenstaand en ziek (en in mijn geval bovendien: kind noch kraai, vrienden noch familieleden).

Hoe doet u dat...?

(Vallen, opstaan; boodschappen, koken, etc)


Vanavond des te herkenbaarder: ziek-zieker-ziekst, en drie kinderen thuis (waarvan een ziek en in nood van veel aandacht). Verder natuurlijk de hond, de boodschappen en het koken. One thing at the time, en zittend koken (of gewoon brood of makkelijker nog: pap). Winkelwagentjes zijn ideaal om steun aan te hebben, etc. Maar goed, ik ben gewoon alleen maar hondsberoerd en niet met ms. Dus misschien zijn jouw uitdagingen wat groter. Desalniettemin: op het punt van een grote 'ik voel me zooo ziek en moe en zielig en alleen'... Dus leuk is anders

Sterkte!
(jammer dat de ah-thuisbezorg van ah is, en daarmee waarschijnlijk erg duur (?) )
Mrtj - 05 april 2012 - 20:22

Oja, ben zo blij dat er auto's bestaan; fietsen is niet mogelijk
Mrtj - 05 april 2012 - 20:25

Kan je moeder niet helpen? Of is dat een hele domme vraag.
esther - 06 april 2012 - 12:58

Hoezo geen familie?
Jans - 06 april 2012 - 13:27

@esther en Jans: mijn moeder is zelf in erg slechte gezondheid en kan niet meer de zorg en hulp bieden die ze voorheen wel kon geven. Mijn vader is, waar het hulp betreft, volledig 'out of the picture' - o.a. ook door eigen gezondheidsproblemen.
Geen broers of zussen, geen andere familie die dichtbij woont en met wie ik regelmatig contact heb. Geen partner, geen eigen kinderen.
Dus: alleen.
Puck - 06 april 2012 - 13:51

Hè, wat akelig Puck! Maar heb je ook geen vrienden in de buurt?
Jans - 06 april 2012 - 17:24

Oh, dat is naar Puck. Vrijwilligers/buddy's wellicht? Genoeg verenigingen te vinden met mensen die een handje willen helpen. En zou je, gezien jouw aandoeningen, ook niet in aanmerking kunnen komen voor thuiszorg?
Als ik om de hoek woonde zou ik je elke avond een bord eten komen brengen. Dat kan trouwens ook via Thuisafgehaald.nl- je kunt daar vinden wie bij jou in de buurt een bordje eten aanbieden voor weinig. Mensen leren kennen en lekker eten, erg leuk initiatief. En je hoeft het niet bij de mensen thuis op te eten, maar je kunt het gewoon afhalen als je wilt.
esther - 07 april 2012 - 17:57

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.