Terug naar huis « Eigenlijk   » IJdel

vrijdag 18 januari 2002 - 08:51
Tssk..

Jezus Puck, doe eens even normaal zeg.
In een half uur tijd acht postjes, gaat ie wel lekker? Had je gedronken ofzo??
Je komt er echt niet mee in de loglijst top tien hoor; zo snel komt die spider niet eens langs!
En dan ook nog zo'n krankzinig uur - ga nou eens gewoon normaal slapen 's nachts! Dan zit je tenminste ook niet om kwart voor negen als een zombie achter die computer.
Wat moet je trouwens achter die computer? Ik dacht dat je om negen uur bij de tandarts moest zijn?!


Wat een heerlijk stukje,ik zit met een vriend te lachen om de toon ervan.Wie is die puck nou eigenlijk,vragen wij ons af.. We herkennen de zelfspot en het cynisme naar de hulpverlening toe, bijvoorbeeld,maar misschien nog wel meer De rare kronkels op onmogelijke nachtelijke tijden..De tijd is ook geen vriend van mij en ik ga het gevecht nog elke nacht aan,waarbij ik met regelmaat als overwinnaar uit de strijd kom :-) Therapie is min of meer mijn wereldje geworden aangezien ik er vanaf mijn 14de in ronddwaal,ben nu 28-type borderliner/beetje adhd achtig soms ofzo en wellicht hartstikke bipolair oftewel ambivalent naar veel dingen"..catch my drift?! Taal uit die andere wereld. Afijn leuke binnenkomer misschien,ik wilde vooral laten weten zeer geamuseerd te zijn over wat ik hier lees en vaker kom kijken hier. Jij schrijft scherp en kleurrijk. Bye!xxx
erika () - 20 januari 2002 - 21:34

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.