Terug naar huis « Ohw   » Uitdaging

vrijdag 18 januari 2002 - 11:32
Cripes

Zit ik rustig te typen; koptelefoon op, geluid erg hard en me dus geenszins bewust van mijn omgeving - loopt er ineens een klusjesman langs me, gaat op mijn bed zitten, boort twee gaten in het raamkozijn, schroeft een vastzetding (stormpen heet het, hoor ik net) vast en loopt weer weg.
Nu net loopt hij weer naar binnen, doet zijn schoenen uit, zet ze naast mijn bed en klautert heel gemoedelijk op zijn twee roetzwarte maar eens witte sokken op mijn matras, om zijn sleutelwerk af te maken.

Terwijl ik dit typ staat hij op mijn vensterbank, in het open raam; op vijf centimeter van de buitenlucht. Derde verdieping.
Er valt een schroef naar beneden. De man buigt zich naar voren om het ding na te kijken, zich nonchalant met één hand aan het kozijn vastgrijpend.
Mijn moeder, die vanuit de gang toekijkt, slikt haar gil in, rilt en wendt zich af.


Dit wil een veiligheidskundige, werkzaam voor bouwend Nederand NIET lezen uiteraard. Maar de sterk opgevoerde frequentie van je logs bevallen mij wel.
Tes () (URL) - 18 januari 2002 - 12:14

Misschien een groot slot op de deur???
vinman (URL) - 18 januari 2002 - 19:26

tenzij het een LEUKE klusjes man was.... ben het trouwens met tes eens, leuk al die logs.
astrid - 18 januari 2002 - 19:51

Duwtje? Altijd leuk...
Rob - 18 januari 2002 - 22:24

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.