Terug naar huis « Egomania   » Gaaaaaaaaaaaaap....

zondag 27 januari 2002 - 05:52
Gaaaaaaap....

Ergens in mijn slaperig brein lijkt er een logica in deze onlogica te vinden:
dat ik nu zit te wachten op een download die ik morgen ook kon doen, maar dat ik te ongeduldig ben om het uit te stellen. Dat ik morgen onder het wachten iets zou kunnen doen, terwijl ik daar nu te moe voor ben.
Dat ik, ongeduldig als ik ben, dus beter het geduld op zou kunnen brengen tot morgen te wachten, omdat ik dan niet nu vol ongeduld zou hoeven wachten tot ik kan gaan slapen.


Ik zou je graag welterusten wensen maar door mijn ongeduld is mijn geduld om logisch te redeneren vervlogen met de waarden die mijn geduld met zich meebrengt. Toch hier een goeie poging
wel
te
rusten
Chris - 30 januari 2002 - 14:09

Die pogingen van jullie om interessant en intelligent over te komen is mij vervlogen. Misschien een poging algemeen Nederlands proberen, dat zou kunnen werken. Alsnog, wees maar trots op je goeie poging om iemand welterusten te wensen, ook al is die persoon misschien wel de meest on-interessante persoon in het Heelal.
Ik groet u vriendelijk,
Kelly (15)
Kelly - 12 september 2005 - 13:47

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.