Terug naar huis « :-) ?   » Wortelhoofd

donderdag 31 januari 2002 - 13:03
Smaakje

U heeft vast weleens bij uzelf gedacht: Hoe zou toch de combinatie tijgerbalsem met afwasmiddel smaken?
Staakt het zoeken, probeer niet langer met pipetjes en spateltjes tot de juiste verhouding te komen: ik heb het antwoord voor u gevonden.
Gemberjam. Smaakt net zo.


Hahahaahahaham, Dit is ook al vrolijk, die Puck ik viel zojuist van mijn stoel af van het lachen. Snif lol.... hum, eh, Dank je voor het experiment. Ik kon een lach gebruiken, en ik krijg deze van Puck, Dank je wel!!!!!!! gniffel,
Chrestomanci - 31 januari 2002 - 13:18

Toch waag ik het deze opinie te bestrijden. De combinatie tijderbalsen en afwasmiddel heb ik namelijk mogen proeven (echt waar) nadat ik, na een poging de kunst van het joggen mij eigen te maken, mijn lijf op om tijgerbalsem smekende plaatsen met tijgerbalsem insmeerde. Nu weet ik niet of iemand hier (ook) weet hoe heet tijgerbalsem is..... enfin ik dus niet. Ik probeerde vervolgens het goedje van mijn lijf te wassen met afwasmiddel wat zoals de kenners onder U reeds weten NIET lukt. Ik had echter wel het hierboven bedoelde tijgerbalsem-afwasmiddel op mijn handen toen ik -zonder na te denken want zo gaat dat- een haar uit mijn mond plukte. Ik kan u zeggen: hoewel de combinatie tijgerbalsem en afwasmiddel erg lekker is, is er behalve het smaakverschil (Gemberjan is wél lekker) het bijeffect dat je tong de rest van de dag in brand staat (wat Gemberjam weer niet doet). Lippen trouwens ook. En nee: dat gaat niet over door te spoelen.

Wollie (die gewoon niet meer Jogt)
Wollie - 31 januari 2002 - 13:24

Staat bij gemberjam ook je tong in de brand?
rowan - 31 januari 2002 - 13:41

Rowan: je tong, je lippen, je gehemelte, je keel..
Maar Wollie heeft gelijk dat dat niet de hele dag blijft.
Puck - 31 januari 2002 - 13:43

hahahaha!!! ik heb heel erg moeten lachen om (sorry wollie) wollie's reactie!!!

'ik -zonder na te denken want zo gaat dat- een haar uit mijn mond plukte.'

hahaha!!!!
(nogmaals sorry)
astrid - 31 januari 2002 - 16:30

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.