Terug naar huis « Negen-gulden-zesentwi…   » Tip voor de vrijdagav…

vrijdag 08 februari 2002 - 17:45
Automagisch

Ik wist het wel, natuurlijk.
Tuurlijk wist ik dat er op 6 maart gemeenteraadsverkiezingen zijn. Maar tot de oproep vanmiddag in de bus viel had ik het voor het gemak maar even verdrongen. Ik heb namelijk geen flauw idee op wie en waarom op die ik moet stemmen; en ik betwijfel of het bestuderen van alle programma's het kiezen makkelijker maakt.

Ik had vroeger een kiesmethode, in de bibliotheek. Ik nam twee willekeurige getallen in mijn hoofd, zeg: 34 en 19. Dan telde ik vanaf de eerste kast: de vierendertigste plank, en daarvan het negentiende boek. En dat nam ik dan gewoon mee naar huis, wat het ook wezen mocht.
Misschien moet ik die methode nu ook toepassen. Of mijn ogen dichtdoen en met mijn vinger prikken; hopend dat het lot mijn hand over de lijsten zal leiden als over een Ouijabord.


Stem gewoon niet
jaspi1 () (URL) - 08 februari 2002 - 19:45

Dazz postte laatste deze url waar je kunt bekijken welke partij het beste bij je past, maar volgens mij is dat voor landelijke verkiezingen. Misschien heb je er nog iets aan: http://tools.kennisnet.nl/kieshulp/vrage..
Gien (URL) - 08 februari 2002 - 19:59

Probeer de Stemwijzer eens op http://www.stemwijzer.nl

Succes!
Mirjam () (URL) - 08 februari 2002 - 21:02

Niet stemmen???
Wat is dat nou???
Dexhelen - 09 februari 2002 - 20:38

...wel jammer dat stemwijzer.nl nog steeds niet actief is. Ik hou ze nou al een paar dagen in de gaten omdat het de bedoeling was dat ze 1 feb on-line zouden zijn. Dat valt me wel erg tegen.
Ik ga die kieshulp van Gien maar eens proberen.... Succes Puck! (and all others.... including me!:-))
Dexhelen - 09 februari 2002 - 20:40

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.