Terug naar huis « Aangaande reageren   » Vermoeden

zaterdag 09 februari 2002 - 13:48
Loos

Dat kan alleen mij weer gebeuren hoor...

Kom je onder de douche vandaan, eindelijk warm, blijkt het te zijn gaan stortregenen. Het raam stond open (waarom..?) dus je bed is zeiknat en de hele kamer ijskoud. Snel raam dicht.

Pas een half uur later dringt tot je door waarom het raam open stond: om je dekbed te luchten. Een dekbed wat beslist niet op je bed ligt, en ook niet meer in het raam hing toen je dat sloot. Ineens begrijp je ook waarom er zoëven werd aangebeld; drie keer, maar niet geantwoord. De buren zijn nooit zo rechtstreeks geweest; hun manier van 'praten' is aanbellen. Punt.

Dus je werpt een blik uit het raam. Op het ergste voorbereid, een totaal verzopen en bemodderd dekbedlijkje verwachtend, zie je.. niets. Helemaal niets. Pleite. In geen velden of wegen een dekbed te bekennen; of het moet zò vies zijn geworden dat het een is geworden met de straat.
Godv...


Alladin was zijn kleedje zat en wou eens wat anders mischien. Je hebt het wel erg humoristisch opgeschreven,maar als je het overkomt is het toch wel wat minder leuk allemaal. Slapen zonder matras is niet echt leuk.
rowan - 09 februari 2002 - 13:55

En heb je hem inmiddels al gevonden?
Bar () (URL) - 09 februari 2002 - 15:15

Al 's in de douche gekeken ?
tobin () - 09 februari 2002 - 15:22

Ook eens zoiets meegemaakt: dekbed uitkloppen uit het raam en per ongeluk op het binnenkoertje laten vallen. "Die haal ik zo wel" - even de kussens doen en dan plots telefoon en bla bla bla - tijd uit het oog verloren - een uurtje later plots beseffen dat dekbed er nog ligt, dus snel naar het binnenkoertje hollen: WEG!
Leuke buren, moet ik zeggen. En ik kan moeilijk bij de 20 mensen die in dit gebouw wonen gaan aanbellen om te vragen of ze mijn dekbed misschien gestolen hebben.
Shit happens.
marion () (URL) - 09 februari 2002 - 16:42

haha sorry hoor haha :-))
luuk (URL) - 09 februari 2002 - 18:36

Zoals Murphy al eens zei: Alles wat fout kan gaan, gaat fout!


Maar dit is overdreven........
op een kreeft - 09 februari 2002 - 19:22

dat kan jou alleen overkomen ;-}
F+: () (URL) - 09 februari 2002 - 22:15

Zijknat? Zeiknat!
(Sorry hoor, ik heb nu eenmaal af en toe last van mijn fobie voor spelfouten)
René () - 10 februari 2002 - 02:44

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.