Terug naar huis « Even onthouden: de en…   » Girofoondame vertelt …

woensdag 08 augustus 2001 - 13:46


Tjee; ik geloof warempel dat het wat is!
Heb de hele nacht op een template zitten zwoegen; om halfzes kwam ik net lekker op gang, maar toen realiseerde ik me dat ik om negen uur een tamelijk belangrijk gesprek had, waarvoor ik beslist helder moest zijn. Helder was ik bepaald niet; ik heb 2,5 uur gedroomd over vage telefoongesprekken, oude en nieuwe liefdes en 'wat ik morgen beslist gezegd wil hebben'. Dit alles vormgegeven in HTML en XML (dromen in HTML kende ik al; in XML was een geheel nieuwe ervaring), waarbij elk droomelement in een nieuw scherm werd geopend. Ik geloof dat je ook teveel met iets bezig kunt zijn...
Maar goed, de basis is er. Ben nog over een hoop dingen ontevreden: mijn verbinding wil nog steeds niet en dat zal waarschijnlijk zo blijven, dus ik zit vast aan blogspot. MIsschien tzt toch maar eens een eigen domein gaan overwegen..? Vast zitten aan blogspot is ook vast zitten aan die enorme banner, die het aanzien er bepaald niet rustiger op maakt. De rust is sowieso ver te zoeken met die rood vlammende achtergrond, dus ik denk dat ik een dezer dagen weer iets anders probeer. 'k Wil ook nog een header of hoe dat heet, en de datumbalkjes steken niet erg duidelijk af. Maar voorlopig valt het me eigenlijk hard mee; ik wist absoluut zeker dat ik geen enkele creativiteit in me had, maar als ik eerlijk ben, ben ik stiekem toch wel een beetje trots. ;-)


  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.