Terug naar huis « Ouderwetse daadkracht…   » Vader-dochterdagje

zaterdag 02 maart 2002 - 13:25
Off

Toegegeven, het is nooit prettig om met je tanden precies in die ene voze plek van een appel te bijten. Maar er zijn van die dagen dat dat echt helemaal niet uitkomt. Van die dagen dat alles misloopt. Van die dagen dat de zon schijnt, de wereld en het leven stralend zijn, en jij daarvan in tranen uitbarst.

Ik kan nu zeggen: dit is de ergste dag die ik in tijden heb gehad; ik kan net zo goed dood zijn, dus kom, laat ik eens kijken wat ik er nog uit kan halen. Of ik kan als een soort doorlopende positivistische tsjakka-mantra zeggen: ik voel me BLIJ het leven is MOOI de stad is LICHT en mijn hartje OOK. Of door elkaar heen: Deze dag is KUT maar ik ben BLIJ.

Nu ja. Ik weet niet of iemand van u goed is in schietgebedjes en aanverwante zaken, maar ik kan ze gebruiken. Zo ongeveer tot halftien vanavond, dan hoop ik dat de wereld klaar is met instorten.


If you're happy and you know it clap your hands..
Rob - 04 maart 2002 - 00:11

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.