Terug naar huis « Lief voor lief   » Patroon

dinsdag 09 april 2002 - 09:29
Madeliefjes, zij garanderen geen onschuld

Hier komt heus nog wel wat anders te staan, hoor, dan goedemorgen, goedenavond, slaap zacht.
Beetje moe alleen. Hoop losse zinnen in mijn hoofd maar niet de puf om ze op te schrijven en aaneen te rijgen tot iets wat leesbare tekst kan heten.
Komt wel weer.

Misschien zal ik vanochtend, om mezelf wakker te houden, een beetje gaan 'therapeutje-pesten' (Speel nu ook dit fantastische spel! Binnenkort in de jubileumuitgave bij Ravensberger!). Vriendelijk aan Hs vragen wanneer hij iets aan zijn huidaandoening gaat doen, of de oorzaak ervan wellicht gevonden kan worden in zijn overduidelijk angstige en dwangmatige aard en waarom hij toch zo bang is voor ons, de gekken, zijn gelijken. En dan zal ik u uitgebreid verslag doen van zijn dankbaarheid om zo'n haarscherpe analyse, zoveel begrip, eindelijk openheid, etc.

Of ik zal u vertellen van Opperhoofd H.
H. heeft haren op zijn neus, heb ik dat weleens gezegd? Nee, niet uit zijn neus, maar op zijn neus. Zoals sommige mensen haren op hun tenen of knokkels hebben. Grote porieen, zwart haar, beetje zweterig. Heel naar.

Afijn, u merkt het wel.
Voor nu een fijne dag gewenst.

[backspace]

Daar stond nog een hele boodschap voor één iemand in het bijzonder, maar die was bij nader inzien beslist niet geschikt voor andere ogen. Vul je zelf wat in..?

Wat zei ik? (Beetje erbij blijven, Puck.. )
Oh ja, fijne dag dus.


  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.