Terug naar huis « Wat een prachtstukjes…   » Rozen en lelies

maandag 22 april 2002 - 18:40
Update

Mocht u zich afvragen hoe het met mij gaat:
Het gaat kut. Het gaat afschuwelijk. Ik ben moe en murw en somber en bang. Mijn leven is kapot en mijn toekomst is beangstigend en vaag en naar.

De positieve kant is: vanmorgen ging het nog veel slechter. En aangezien ik heuvels beklimmen altijd al een hoop gedoe om niets heb gevonden was het plan deze opwaartse lijn vast te houden. Zodat ik toch in elk geval binnenkort niet meer mijn dagen almaar tranendrogend hoef door te brengen. Dat gaat behoorlijk vervelen namelijk. En je krijgt er schrale wangen van.

Tot zover voor vandaag. Eet smakelijk, goede bekomst, fijne avond en alvast welterusten.


Janken lucht op. Niks mis mee. Doe maar lekker creme op de schrale wangetjes.
Dat het kut gaat vind ik naar voor je, maar je moet niet verder vooruitblikken dan vandaag want hoe morgen zal zijn kan niemand voorspellen.
elisa (URL) - 22 april 2002 - 22:03

Elisa heeft meer gelijk dan je misschien denkt. Alhoewel de dagen soms wel wat uitzichtloos lijken. Wellicht kan iets nutteloos als de schijnende zon al een boel uitmaken.
Merel - 23 april 2002 - 08:32

Ik neem mijn woorden terug.
Het leven is toch gewoon kut in al haar facetten. Kan geen zon tegen op.
Merel - 24 april 2002 - 02:23

Zo lang het perioden zijn die ook weer kunnen opklaren is het kut. wat niet hoeft te betekenen dat het voorgoed en altijd uitzichtloos zal zijn. Het kuttigste is: je weet het niet tevoren.
elisa - 24 april 2002 - 23:16

Mooi woord he. Kut. De drie letters kunnen gedurende de uitspraak veel frustratie zeer tijdelijk wegnemen. De harde k aan het begin voelt als een opluchting. Kut! Mmm.. heerlijk. Kuttig is ook fijn.
Merel - 25 april 2002 - 01:10

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.