Terug naar huis « Oke; ik wé…   » Oooh kijk nu toch!!! …

zondag 16 september 2001 - 11:54


Heb ik weer: uitgerekend vandaag ligt in Den Haag de kabel plat. Authenticatie-problemen. Wat in praktijk inhoudt dat ineens je naam en je wachtwoord ongeldig blijken te zijn, wat je een paar uur lang kan doen twijfelen aan je eigen identiteit en authenticiteit, of de mate waarin dementie reeds is ingetreden. Wellicht ook ben je gehackt; is je computer overgenomen door Amerikaanse terroristen omdat je een Afghaans vriendinnetje hebt. Je weet maar nooit hè.. alles is mogelijk...

Dit keer heb ik die paar uur niet afgewacht; na de tweede 'login failed' heb ik meteen de Casema (remember that name; en ontwijk hem) gebeld; via hun antwoordapparaat werd me een lang verhaal verteld over witte en zwarte kabelmodems, al dan niet knipperende lampjes, storingen in het hele internetgebied en dat ze zelf niet weten waar het vandaan komt en hoe lang het gaat duren om het op te sporen, laat staan verhelpen. En dat ik best mocht blijven wachten tot ik een medewerker te spreken zou krijgen, maar dat dat heel, heel lang zou gaan duren. Meer informatie op de teletekstpagina van het Casemaservicekanaal. Ze zeiden nog net niet: op onze internetsite, wat me weer meeviel.

Dus nu bel ik, hoe ouderwets, gewoon in via mijn modempje. Ook met Casema, trouwens; want je kan niet naar een Casema-site uploaden als je inbelt met, ik noem maar wat, Zon. Ook geen mail versturen. Wat weer niet uitmaakt, want mijn mail blijkt ook onbereikbaar. Bah.



En ik wou zoveel doen op internet! Ik had grootse plannen over PHP gaan leren, en XML, en ik moet tonnen achterstallige mail beantwoorden, en ik heb twee sites elders, die schreeuwen om bijgewerkt te worden en en en....

De enige die erg blij zal zijn met mijn falend internet is Bob; ik test Pivot en schijn dat een beetje over-actief te doen...

Pivot is wel mooi trouwens!! Neemt allen Pivot!



Nu is ook nog de NCRV-gids kwijt. Wat niet zo erg is, want die zegt vernieuwd te zijn, maar is er nu nog erger aan toe dan voor de vernieuwing. 't Is ook geen vernieuwing, want hij ziet er weer precies zo uit als voor de vorige. Maar goed; nu zit ik dus èn zonder internet, èn zonder TV (want zomaar kanalen langszappen en verrast worden is geen optie voor de controlebehoeftigen onder ons..).



Spierpijn is nog immer daar, voel ik nu. Jaja; als ik wil pruttelen doe ik het ook goed ;-)

Ik ga dit maar posten. Moet de telefoonlijn vrijmaken...


Joeri van UDN heeft net hetzelfde probleem, inbellen met
Telenet naar een Skynetaccount. Mischien moeten de providers eens wat interne afspraken gaan maken over dat soort dingen, in plaats van elkaar de klanten(en centjes) af te snoepen.
Karolus () (URL) - 20 september 2001 - 16:50

Ik dacht dat je uit Rotterdam kwam(waarom weet ik niet)De NCRV gids is wel degelijk,maar de beste tv gids is de VARA gids(soort nieuwe revu).
rowan - 20 september 2001 - 16:51

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.