Terug naar huis « Consult   » Het gevoel van de Poe…

zondag 16 juni 2002 - 00:44
Geen woord

Merel heeft bezoek gehad. Van haar tandarts. De tandarts is op bezoek geweest bij een logje over hemzelf, en het is mij (en Merel geloof ik ook) een raadsel hoe hij daar twee maanden na dato is terechtgekomen.
Ik weet nu meteen weer waarom ik anoniem log. En ik weet dat ik in de toekomst geen woord over mijn tandarts zal reppen.

Mijn tandarts is een zij. Ze is frêle en mooi en elegant. En erg lief. En ze ruikt lekker.
Ik ben niet lesbisch, maar ik vind het beslist wat hebben als ze zich over me heen buigt om naar haar moordwapens te grijpen, en daarbij nietsvermoedend haar boezem over mijn gezicht drapeert.
Maar ik ga daar nooit, maar dan ook nóóit, een stukje over schrijven...


Merel staat 'gelinkt' in de Volkskrant. Ikvermoed dat dat de 'schuldige' is...
Martijn - 16 juni 2002 - 10:20

Geef je ze stuiterballen, maar dankbaar....ho maar.
De schuldige - 16 juni 2002 - 10:44

Sorry Puck, kon het niet laten, zal het niet weer doen.
Actiereactie (voorheen de schuldige) - 16 juni 2002 - 10:48

Ik zou mij, zeker als vrouw, niet laten censureren. Mocht uw tandarts u kwaadwillig bejegenen, dan zijn er altijd instanties die u kunnen helpen. Zo heeft mijn man eens zijn tandarts aangeklaagd omdat de man verschrikkelijk uit zijn mond rook naar dode musjes. Ik vermoedde dat hij een drankprobleem had en om dit probleem te verhullen heel veel koffie dronk en Fisherman's Friends at. Mijn man kreeg door de rotte geur die uit 's mans mond kwam echt psychische problemen. Iedere keer als hij naar de tandarts moest moest ik op hem inpraten dat hij wel moest gaan. Hij zat dan trillend op de poef bij de verwarming en kon geen stap verzetten. Uiteindelijk is het wel goed gekomen maar alleen nadat we samen besloten hadden de man aan te klagen bij de overkoepelende organisatie voor tandartsen. De ergste paniek verdween toen. Mijn man is toen overgestapt naar een andere tandarts, ook een vrouw overigens. Misschien hebben we wel dezelfde?
Mevr. Schier () (URL) - 16 juni 2002 - 17:07

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.