Terug naar huis « Nou zeg! Net op het m…   » Vanochtend vroeg bij …

zondag 23 september 2001 - 03:20


Fijn spul, computers. Fijne man ook; Amon Goeth.
Bij het vorige postje was ik, zoals u wellicht al door had, helemaal in link-stemming. Net was ik naarstig op zoek naar een mooie over voornoemde man, toen alles verontrustend blauw en daarna nog verontrustender helwit werd. Zelfs na hun dood weten beulen blijkbaar hun werk nog te doen.
Afijn; crashes ken ik - daar blijf ik zeer koelbloedig onder. Wat minder koelbloedig was ik toen bleek dat mijn fijne Blogprogrammaatje de klap niet had doorstaan, en niet meer open wou. DAT-bestandje stuk; geen idee wat het is, maar het was blijkbaar noodzakelijk voor het functioneren van het hele program. Nou ben ik een trage leerling, maar toch niet zo traag dat ik na het vorige drama niet af en toe een back-upje maak. Desondanks ruim een uur bezig geweest met het bijwerken van postjes en het synchroniseren van postjes.
Mocht er nou ineens geen log meer zijn een dezer dagen, dan is het herstellen toch niet helemaal naar wens gegaan. Er zijn namelijk nogal wat dingen mis gegaan daarbij...
Nou ja; dan weet u in elk geval waarvan het kwam.

Bedtijd nu, denk ik.
Oh ja: die link naar meneer de beul was hiero.

(Hoe heerlijk. Kom er net achter dat ik al anderhalf uur aan het inbellen ben, omdat de kabel het vijf minuten niet deed...)


't werkt nog .
rowan - 23 september 2001 - 21:14

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.