Terug naar huis « Flauw..   » Voorzichtig

maandag 26 augustus 2002 - 07:33
Caffeïnated

Jaaaaaaa!!!!!! Een G O E D E M O R G E N het is weer maaaaandag en wat een heerlijke dag, maandag is prrrrrrrojectdag, een nieuwe week een nieuw project en deze week is het thema: VERSLAVING.
Vanaf heden gaan wij onze verslavingen aanpakken, hard en effectief, wij gaan afbouwen afkicken onthouden kortom: ontslaven wij zijn eigen baas met eigen keus behalve als wij voor slaafzijn kiezen (want natuurlijk is het eigen keuze en natuurlijk kan je stoppen wanneer je maar wilt, niet..?).
Inschrijving voor deelname aan dit project (werktitel: Pucks Prima Project) sluit hedenavond 23:59:59. Dus bent u verslaafd en wilt u ervan af, of heeft uw partner gedreigd u te verlaten of juist bij u te blijven 'als u niet NU...': geef u op!

Toeeee maar toe maar toe maar, wees eerlijk, in de eerste plaats tegen uzelf. Is het nicotine, drank, eten, pillen, poeders of spuiten? Bent u verslaafd aan surfen of surfen, aan leukoplast of gehaktballetjes in mintsaus, aan winterjassen in de zomer; bent u als vrouw verslaafd aan het zalige, roesbrengende genot dat ongesteldheid geeft en knoeit u daarom met de dosering van de anticonceptie, om het maar zo vaak mogelijk te zijn? Bent u als man verslaafd aan het vaderschap en prikt u daarom heel stiekem een gaatje in het pessarium van vrouwlief? Bent u verslaafd aan uw verslavingen?
Nu is uw kans om ervanaf te komen! Mensen mensen, geef u toch op, dit is uw kans, wellicht uw laatste kans, toe, samen kunnen we het aan!

Aangezien wij, de organisatoren van dit project, verslaafd zijn aan structuur en organisatie en dat willen loslaten hebben we geen plan van aanpak, maar ook daar komen we samen wel uit!!
Kom, erkenning is de eerste stap. Vertel het maar, waar kunt u niet zonder..?

(Pffff...wat is ze weer druk zo 's ochtends vroeg..)


Mag ik 't 1st aankijken & dan beslissen of ik van m'n verslavingen af wil? 't Is nl een hele stap, meedoen in een Puck's Prima Project. Alleen 't lezen van 't aanprijzend stukje bezorgt me al hyperventilatie. ;-)
Ton (URL) - 26 augustus 2002 - 09:44

Toevalligerwijs vandaag ook begonnen met het werken aan mijn verslaving, maar als ik bij jou terecht kan voor extra ondersteuning...
Micheline (URL) - 26 augustus 2002 - 10:43

ijsthee, sportlife kaugum..

HUUUUH!! het is echt erg!! :-(
luuk (URL) - 26 augustus 2002 - 10:49

Hmm...ik ben verslaafd aan zelfhulpprojecten....wat doe ik daarmee?
Eric (URL) - 26 augustus 2002 - 11:39

Ik ben verslaafd aan al mijn vele verslavingen... Biedt Pucks Project daar ook hulp bij?
carin (URL) - 26 augustus 2002 - 14:15

Your site is amaizing. Can I share some resources with you?
toni () (URL) - 16 maart 2006 - 12:01

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.