Terug naar huis « Cold turkey   » Nu we toch aan het fo…

dinsdag 27 augustus 2002 - 08:28
Hoog en droog

Oh goede oude tijd, dat de glazenwasser nog op zijn schommeltje voor de ramen hing, in plaats van ronkend en krakend en grommend en bulderend in een kraanwagen langs te trekken. Eerst het flat tegenover ons, dan onze flat, dan het flat aan de andere kant - drie dagen in totaal.

En wat mankeert die man om om zeven uur 's ochtends al te beginnen? Heeft hij een vrouw met een dusdanig ochtendhumeur dat hij de voorkeur geeft aan het gescheld en getier van pakweg 300 flatbewoners, en in elk geval aan mijn onuitgeslapen kop om acht uur? Heeft hij een afschuwelijke jeugd had, is hij geslagen en vernederd, heeft hij nu de liefste vrouw ter wereld maar meent hij nog steeds dat hij alleen maar slechts verdient?

Ik zweer u, de volgende keer dat hij mijn venster passeert gooi ik mijn raam open en smijt hem vierkant zijn bakje uit. En dan zullen we nog weleens zien of dit alternatief zoveel veiliger was..


U heeft gelijk het is inderdaad een klereherrie, maar goed dat u tevens van mijn stem kunt genieten.
Actiereactie - 27 augustus 2002 - 08:45

Mannen met bladblazers, afvalcontainer-ophalers/legers, Multivlaai vrachtwagens, politiewagens met sirenes en politiehonden, dronken jeugd, Nederlandse jeugd die de Turkse buren pesten door heel hard "Turkse muziek" te draaien met open ramen. Ik heb ze op "mijn" winkelcentrum/ vóór mijn slaapkamerraam - en dat allemaal tussen 02:00 en 07:00 uur. Over nachtrust gesproken!
Lekker hè ... foeteren!
Anna - 27 augustus 2002 - 14:43

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.