Terug naar huis « Hoog en droog   » Nu we toch aan het fo…

dinsdag 27 augustus 2002 - 09:12
Nu we toch aan het foeteren zijn.. (1)

Ook dat nog. Koop je slippers, mooie nieuwe slippers omdat je oude al maanden aan het ontbinden zijn en door het hele huis kleine vlokjes zwart rubber achterlaten; ben je dus eindelijk zo ver dat je afstand hebt durven nemen van oud en vertrouwd, blijkt na twee dagen het bandje los te laten. Moet je in je prullenbak naar het bonnetje gaan graven, door duizend stukjes kauwgom (heb ik weleens verteld dat ik een lichte kauwgomverslaving heb..?) en stapels smerige gaasjes, wattenstaafjes, snotzakdoeken, prints van je eigen stukjes en meer dergelijke smerigheid heen. En besef je bij de bodem van de prullenbak pas dat je het bonnetje, heel zeker en vast, in de vuilnisemmer in het portiek hebt gemikt.


ooow, erg is dat hé! dat je in de prullebak graait en dat je heel kieskeurig alle kaugum ontwijkt en dan ineens, plakt er een stukje aan je nagel wat je er natuurlijk heel moeilijk vanaf gaat!! aaaaargh!!
luuk (URL) - 27 augustus 2002 - 18:20

I am here to say hello and you have a great site!
prudence () (URL) - 16 maart 2006 - 12:00

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.