Terug naar huis « Lichaamstaal   » Respect

dinsdag 03 september 2002 - 07:30
Schaadt

Ik ging een stukje schrijven. Een stukje vol verontwaardiging, het soort verontwaardiging dat Humorloze Zuurpruimen met Principes hebben. Dat mijn vader soms tentoon kan spreiden als de NRC (de NRC Nota bene!!! Is dan echt niets meer echt?!) spel- of stijlfouten heeft, of anglicismen/germanismen/clichématigheden gebruikt.
Een stukje op hoge poten dus.

Dat ik vanochtend de loglijst opende, en daar één lange blauwe lijst zag met niet één aangeklikte link. Wat toch echt hèt teken was dat er een overdaad aan logs is. Ik had zelfs al plannen om alle linkjes te copiëren en achter elkaar te zetten met dan als commentaar: Eens, nog geen anderhalf jaar geleden, was er een tijd dat je alle logs kon kennen en dat ik dat ook deed. Dit was mijn loglijst van vanochtend. Geen van deze sites is ooit door mij bezocht. Ook niet in een ver verleden, want mijn history wordt maar eens in de 999 dagen gewist en 999 geleden had ik nog nooit een computer aangeraakt, laat staan dat ik op internet zat.

Ja. Nee, dus. Ergens along the road blijk ik mijn instellingen te hebben veranderd, en vannacht was schijnbaar Dag Zestig. Nu zijn al mijn linkjes blauw, ook de linkjes waar ik vijftig keer daags op klik.

Maar toch. Toch is er nu echt een overdaad aan logs. Alleen is mijn argumentatie nu wat ondergraven.


Ach... over een paar maanden is de hype voorbij en is de harde kern weer alleen overgebleven.
Blauw Oog (URL) - 03 september 2002 - 08:20

Maak maar een lijstje dan: wie er allemaal moeten stoppen. Wie weet krijg je ze zo gek... Maar je hebt wel gelijk.
Micheline (URL) - 03 september 2002 - 17:33

ik stop niet :-)
Vanzo (URL) - 03 september 2002 - 17:55

Misschien moet iedereen er mee stoppen die langer dan een jaar bezig is? Of allemaal een nieuw domein nemen en het slechts aan elkaar bekend maken.
leon () - 03 september 2002 - 22:29

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.