Terug naar huis « Respect   » Alles is relatief

dinsdag 03 september 2002 - 19:50
Stil

Het regent. Het regent. En niet alleen de pannetjes worden nat.

Laten we even een momentje stil zijn voor hen die nu ver van huis, ver van de bewoonde wereld, in een duinlandschap zonder mogelijkheid tot schuilen aan het fietsen zijn. Mijn moeder, bijvoorbeeld.

Laten we daarna een momentje stil zijn voor hen die hun raam hebben laten openstaan en, na het stil zijn voor een natgeregende verwante, hun natgeregende bed moeten afhalen, de matrashoes volstoppen met handdoeken, de druipende vensterbank drogen en de afstandsbediening heel voorzichtig droogdeppen. In deze laatste categorie noem ik liever even geen namen. Ik heb een reputatie hoog te houden van slim, nadenkend, vooruitziend en totaal niet stuntelig zijn.


Doet hij het nog, je afstandbediening?
JW - 03 september 2002 - 23:30

Beter even goed laten drogen voordat je dat gaat proberen...
JW (die andere!) (URL) - 04 september 2002 - 07:08

Verdorie, zijn er ook al 2 JW's. Ik kwam ook al een reaktie van een zekere 'Ton' tegen, op een plek waar ik dacht toch echt niet gereageerd te hebben. Lijkt me een goed moment mede te delen dat ik de Ton ben die zichzelf (zeker sindsdien) linkt.
Zo. Ben ik ook 'ns off-topic bij jou geweest, Puck. Was best een spannende ervaring. :-)
Ton met link (URL) - 04 september 2002 - 09:13

misschien was dat Ton van vanderHagenpuntnet wel, en die is best aardig, hoor.


Maar laten we vooral stil zijn voor haar die niet meer in hun regenbroek passen en die met poncho's overhaarzelve heen gedrapeerd, die ruiken naar kattenpies, wegens dat alles tegenwoordig een bak is als men oud is, door een gietbui naar het station fietsen en dat het dan ophield met regenen en dat de zon ging schijnen en iedereen mal keek naar de natte knieën.......................
chipo (URL) - 04 september 2002 - 12:08

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.