Terug naar huis « Mail   » Belangrijk

zondag 08 september 2002 - 10:41
Plan, aanpak, uitvoering

Vandaag.

Erhm.

Vandaag gaan we actief doen.

Juist.

Erhm.

Hm.

Dus ik ga vandaag.. eeeh.. ja..

Actief, dus. Echt heel veel.

Erhm.

Wat ga ik vandaag doen...?


wederom niets dus...
Vanzo (URL) - 08 september 2002 - 11:07

Vanzo mijn beste je kunt niet alles vanuit jezelf beredeneren.
Actiereactie - 08 september 2002 - 12:45

Aannemende en jezelf doen geloven dat “juist” dat het geval was Ar
Vanzo (URL) - 08 september 2002 - 13:00

Ik kon me geen beter excuus voor uw gedrag verzinnen.
Actiereactie - 08 september 2002 - 13:03

Het is U dan ook niet kwalijk te nemen, ook al moet U daarvoor iets "verzinnen", dat U zich geroepen voelde te reageren. Althans “ik” neem het U niet kwalijk, voor wat het waard is
Vanzo (URL) - 08 september 2002 - 13:18

Het is geen kwestie van verzinnen mijn waarde het is een kwestie van inschatten op basis van uw gedrag. Ook nu doet u het weer, uw eigen dwangmatig reageren reflecteren op mij. Het geeft niet mijn waarde, het is goed, blijf hoop houden uiteindelijk werd er ooit eens een voet op de maan gezet dus wie zegt dat er uiteindelijk niet ook eens een gedachte zich zal vergissen en daadwerkelijk als zijnde helder en zinnig in uw hoofd zal opkomen.
Actiereactie - 08 september 2002 - 13:34

Zo heb ik ook het vermoeden dat u eerst uw reacties in Word typt (uw aanhalingstekens verraden u), dit vermoedelijk om fouten te voorkomen, echter Word kan slechts grammaticale fouten herkennen mijn waarde en is voor u dus weinig zinvol.
Actiereactie - 08 september 2002 - 13:39

Overigens wil ik u, in aanvulling op heer AR, graag wijzen op het feit dat de drie puntjes (...) die Word (of vergelijkbaar tekstverwerkingsprogramma) zo mooi door de autoaanpassing haalt, wel in de gemailde maar niet in de geplaatste reactie doorkomen. Ik zou u willen aanraden om, als u het aandurft, die puntjes pas in het reactieschermpje toe te voegen.
Puck - 08 september 2002 - 13:42

Hoewel ik niet in deze interessante discussie wil treden, meen ik te moeten opmerken dat Word vrij zwak is in het herkennen van grammaticale fouten. Het herkennen van spelfouten gaat Word een stuk beter af, al is het daarin ook zeker niet feilloos...
René - 08 september 2002 - 17:18

...als het geen verzinnen is geweest Ar, dan vraag ik me toch af wat Uw reactie aangaande deze, voor een nut diende. Als U Uwzelf tegenspreekt, waar is dan nog de ruimte voor hoop ?. En nee, er is geen ruimte voor wanhoop.
Vanzo (URL) - 08 september 2002 - 18:38

René: Je hebt helemaal gelijk.

Vanzo: Wellicht wilde ik door deze kleine afdwaling uw persoon een klein beetje besparen maar gaf u al redelijk snel aan dat u zodanig blind bent voor uzelf dat 'rekening houden met' helemaal niet van toepassing hoeft te zijn. Overigens mocht ik niet graag willen dat hoop in welke vorm ook afhankelijk mag zijn van hoe ik mij placht uit te drukken dat mocht inderdaad reden zijn tot algehele wanhoop daar ik mezelf aardig ken.
U heeft gelijk als u aangeeft dat er geen ruimte dient te zijn voor wanhoop, ik hoop dat u zelf ook kunt inzien waar deze conclusie u plaatst?
Actiereactie - 08 september 2002 - 18:53

Als u nog de behoefte voelt deze, weinig zinvolle, deling van elkanders gedachtengoed voort te zetten, wellicht kunnen we dan beter het fatsoen hebben dit niet hier te doen en daarmee Puck en vele anderen te vervelen.
Hier bijvoorbeeld is nog een verder weinig zinvolle webvulling laten we proberen daar iets van een inhoud aan te geven: http://rateyourmusic.com/yaccs/commentsn..
Actiereactie - 08 september 2002 - 19:24

Even over die puntjes: dat deed ie bij mij dus ook. Die puntjes, bedoel ik.
Zou Vanzo zijn reacties net zo boetseren als de teksten op zijn site? Wrochten, als het ware? In Word?
walter (URL) - 09 september 2002 - 17:33

een goede tekst behoort geboetseerd te worden walter, dat leer je nog wel...................................................................
Vanzo (URL) - 09 september 2002 - 18:23

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.