Terug naar huis « Logmoe (2)   » Roept u maar

dinsdag 24 september 2002 - 11:20
Glazenwasser

Neeee! Neeheeheeheeheeeeeee!!!!!!

U was net geweest!!! Pas nog, hoogstens twee weken geleden! En die ruiten worden toch niet schoner, alleen maar heel veel viezer! En u maakt lawaai! En ik wou gewoon in mijn pyjama door mijn kamer rondhopsen, zonder de gordijnen dicht te moeten doen! En.. en.. en.. u maakt walaai ik bedoel lawaai!!!!

Even tussendoor telefoon:
- Daar is de glazenwasser!
- Alweer?!


Need I say more?!
Zelfs mijn (telefoon)partner vindt dat u te vaak komt!!!!

Toe nou!!! Ik ben vanaf halfeen weg, dan kunt u echt helemaal los gaan. zo los als u zelf wilt, al stort u er finaal door van uw hijskraantje. Eigenlijk vind ik dat sowieso wel een goed idee..


Oké ... ff diep ademhalen ... en uitblazen en LOSLATEN!!!
ANna - 24 september 2002 - 11:24

Geen glazenwasser is ook een optie. Dat spaart een hoop geld uit.
De ervaring leert dat de ramen na enige tijd niet meer vuiler worden en dat het zicht behoorlijk goed blijft, vooral na een stevige regenbui.
erica - 24 september 2002 - 14:56

Behalve als je kozijnen een verzamelplaats van duiven (broedplaats?) zijn....dat is dus niet leuk. Een keer per week een glazenwasser is dan niet genoeg.
Lieuwe - 24 september 2002 - 18:53

Ik heb een keertje een mevrouw op 3 hoog uit het raam zien hangen.
Met haar voeten stond ze op de vensterbank, met haar linker hand hield ze zich vast aan het kozijn en hield tegelijkertijd een emmertje sop naar buiten, met haar rechter hand sopte ze de ramen....AAN DE BUITENKANT!!!!
Ik heb haar een kwartier lang staan bekijken en toegillen omdat ik vreesde dat ze binnen de korste keren te pletter zou vallen.
De mevropuw heeft het overleefd. Het bespaart haar misschien geld, maar dan ben ik persoonlijk toch voor de irritante glazenwassers.
Sandra (URL) - 25 september 2002 - 11:19

Ik heb een keer in het oude Wilhelmina Gasthuis op een zaal gelegen met tegenover mij een dikke middelbare vrouw die bij het ramenlappen naar beneden was gevallen. Ze had veel onduidelijke verwondingen en lag de hele nacht te steunen. Dit heeft mij anti-glazenwassen gemaakt.
Erica - 25 september 2002 - 11:39

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.