Terug naar huis « Om u te dienen   » Afknapper

zondag 29 september 2002 - 12:30
Bericht aan Yves

Ongetwijfeld heb je het goed bedoeld, maar nog eens een actie als deze en je komt er bij mij niet meer in; hetzij omdat ik dan je ip blokkeer, hetzij omdat ik mijn reageermogelijkheid er dan uit sloop. 'Verpesten voor de rest', heet dat in kleuterschooltaal.
Als je mijn logjes wilt volplempen met liedteksten kan je dat op zijn minst even vragen.
Ik heb de vrijheid genomen om, met uitzondering van je dubbele Ripspiqué-posting (wel blijven opletten joh), alle teksten over te hevelen naar drs-p.blogspot.com. Sleutel af te halen bij de beheerder - dan kan je daar naar hartelust je verdere spamacties voortzetten.

En ongetwijfeld vindt u nu dat ik overgevoelig reageer. Jammer dan. Wijdt het maar aan hormoontjes. Met welke zwaar a-feministische uitspraak ik vermoedelijk Cisca Dresselhuys en consorten tegen me in het harnas zou jagen, maar ach, ik koop de Opzij, ik lees hem niet. Soort Straatnieuws, maar dan duurder.


vdW heeft gelijk er staan deuren open.
Actiereactie - 29 september 2002 - 13:46

Neem me niet kwalijk. Ik had er eigenlijk geen enkel idee van dat ik iemand hinderde door teksten van Drs. P op Uw forum te plaatsen. Ik buig mij diep in het stof om mij te verontschuldigen omdat ik Uw hormonenspiegel van de kook heb gebracht.
Yves - 19 oktober 2002 - 20:02

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.