Terug naar huis « Bericht aan Yves   » Flauw

zondag 29 september 2002 - 16:37
Afknapper

Bij Jorien hebben ze iets wat SMS-Chat heet.
Voor u straks gaat zeuren over potten en ketels: ik wou een video kijken en Jorien zit bij mij toevallig onder het videokanaal. Dat is de enige reden dat ik van het bestaan van SMS-chat weet.

Maar kent u dat? Ik hoop van ganser harte van niet.
Het is net als chatten, maar dan met.. juist. En dus op tv. Op het scherm zie je een chat voorbijschuiven; er schuifelen wat geanimeerde poppetjes doorheen en op de achtergrond klinkt een soort van new-age-deuntje met kabellend water en van die bubbeltjes die doen denken aan een aquarium-screensaver. Heel fijn allemaal.

De chat is werkelijk van hoog niveau. Hier, ik citeer:
onbekend: HE MEIDE Y LOVE YOU.
Machtig, niet?
Nog een - vermoedelijk andere - onbekende heeft eerder een zekere Cootje de liefde bekend. Zal Cootje vast heel blij mee zijn.
Als iemand mij een dergelijk berichtje zou sturen zou het meteen over en sluiten zijn. Dat is dan dus blijkbaar iemand die verwacht dat ik het type ben dat uren lang met de neus tegen het beeldscherm zit, in de hoop dat mijn naam voorbij komt. En dat ik daar dan ook nog blij mee ben. Iemand die dat verwacht èn erop ingaat heeft voor mij afgedaan.

Ik stel me voor dat ik zelf zo'n boodschap plaats.
onbekend: lieve Actie ik hou van jou jij bent mijn snoepie kusssssjes Puck!!!!
Kunnen er twee dingen gebeuren.
Meest waarschijnlijke is dat mijn snoepie deze boodschap in het geheel niet ziet. Heb ik €0,55 verspild. Maar misschien zapt het snoepie net als ik toevallig langs de chat. Ziet mijn berichtje. En dan? Als hij is wie ik hoop dat hij is, denkt hij er net zo over als ik. En maakt het uit.
Maar er is, bedenk ik me ineens, nog een derde mogelijkheid. Hij ziet mijn liefdesverklaring en vindt die geweldig leuk. En dan maak ik het uit.


Om in context te blijven: APELDOORN ROX!!!
Anna - 30 september 2002 - 10:04

Dan gooi ik ook nog effe wat stompzinnigs in de strijd voor 70 fokking eurocent: DRACHTEN IN THA HOUSE!!!

of nog stompzinniger: WIE WIL ER MET ME CHATTEN???

... erg triest allemaal ...
mrgreen (URL) - 30 september 2002 - 11:35

als we een flinke recessie krijgen verdwijnen dit soort zaken snel genoeg
Lieuwe - 30 september 2002 - 14:02

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.