Terug naar huis « Meneer B.   » Nee

maandag 08 oktober 2001 - 09:54
O zo

Grote Besluiten op Maandagmorgen:

Ik ga vroeger slapen. En dan echt vroeg; niet om twee uur, kwart voor vier of halfvijf, maar halfeen, elf uur of desnoods zeven uur. Er zit nu eenvoudig niet voldoende 'bezinking- en omschakeltijd' tussen de ene en de andere dag; de dagen en mijn bezigheden lopen bijna aaneengesloten door, waardoor ik nu creatieve therapie als een mooie gelegenheid zie om verder te gaan met mijn omkat. Wat ik prima vind, maar Mevrouw Creatief niet. Daarbij voel ik me nogal gesloopt na drie uur slaap. Puck wordt ook een dagje ouder.
Dus ik ga nu echt eerder slapen. Heus waar....

Wat die omkat betreft: wordt niks. Dus voor wie de blommen niet apprecieert: jammer voor u. Als de nood te groot wordt is daar altijd nog de roze versie van dit log. Voor mezelf: heel spijtig dat je je eigen stukjes niet kan lezen. Leer ze maar uit je hoofd. Of negeer elke dyslectische inslag, get over it. Je bent tenslotte programmeur van je eigen leven...

En als het toch over levensprogrammeren gaat (handige bruggetjes lever ik mezelf toch..): bij deze besluit ik dat ik voor een egaal vrolijke, tevreden stemming ga. De afgelopen dagen liep het allemaal niet zo lekker; beetje droef en blij tegelijk. Hoezo stemmingswisselingen als het best allemaal tegelijk kan: mijn stemming was een zwart-wit gestreept pyjamajasje. En zoals dat gaat met pyjamajasjes: ze kunnen erg lekker zitten, maar de hele dag gaat ook vervelen.

En nu we het toch over vervelen hebben.. nee, dit bruggetje gaat niet op.
Ik ga eindelijk iedereen mailen die ik nog wou mailen. Wat ik ook echt wou; het zijn geen plichten ofzo. Maar ik neem er de tijd niet voor. Of ik ze schrijf de hele dag in mijn hoofd, en kom er dan niet toe ze ook werkelijk uit te typen.
Mails met de volgende aanhef zijn in productiefase: beste/geachte/lieve, H-JS; WvdB; MB; JK; OdL; WS; AR; PvT; LI, BB, KM; TP; H; E; CvdH en JT. En RS, maar dat spreekt vanzelf.
Mocht u zichzelf in een dezer initialen herkennen: beware. Ofzo. Mocht u er tussenstaan en denken: wat doe ik daar?! - het kan best zijn dat uw initialen ook door een ander worden gedragen. Zo zag ik dat ik eigenlijk nog een RS moet mailen, maar daar beslist geen behoefte aan heb.

Dan ga ik me nu maar eens klaar voor vertrek maken.
Ik ben de hele week voorzitter; dat houdt in dat je alle gesprekken een beetje in goede banen moet leiden; lunchbonnen halen, tijd bijhouden. Onder het mom van 'het is tijd' een saai verhaal bruut afbreken, dat soort heerlijkheden.
En er is een nieuw kindje in de groep, dat ik moet begeleiden. Het vorige kindje (zie hier en hier) is overigens allang weer weg. 'De groep had hem niet voldoende te bieden'. Hij de groep ook niet, dus zo erg vind ik het eigenlijk niet. De goede man was één bonk charme, maar charme gaat beslist ververelen. En na een week ook irriteren.

Oh ja: ik had ook als Besluit genomen dat ik niet meer te laat zou komen. En minder lange logjes zou gaan schrijven.
Ergo...


Ja zie je wel, ik zei toch nog, ik zei: Kind, je hebt echt acht uur slaap nodig.
Els (URL) - 08 oktober 2001 - 15:20

...maar ja; eigenwijs zijn hè..
Puck - 08 oktober 2001 - 15:23

Las ik het goed: "bij deze besluit ik dat ik voor een egaal vrolijke, tevreden stemming ga". Daar word je een grijze muis van, is dat wel de bedoeling?
elisa (URL) - 08 oktober 2001 - 17:17

Hé, er is nog iemand met dezelfde initialen als mij.

;-)
Repo - 08 oktober 2001 - 20:23

Als ik.

Hmm...bij nader inzien is het nog grappig ook.
Rob - 08 oktober 2001 - 21:13

En bij nog nader inzien weer niet. Tis allemaal niet makkelijk vandaag.
Rob - 08 oktober 2001 - 22:34

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.