Terug naar huis « O zo   » Voorspellend

maandag 08 oktober 2001 - 16:02
Nee

Nog zo'n groot besluit, wat ik vanochtend even niet heb vermeld, maar wat Luuk ook lijkt te hebben genomen:
Ik wil het niet over de oorlog hebben. Ik wil er niet eens over lezen, of praten, of nadenken. Pas als het tijd wordt mijn eigen gasmaskertje aan te schaffen ben ik bereid wakker te worden, tot die tijd is mijn naam Struisvogel.
Ik kan niets doen nu. Ik kan niemand helpen, ik kan niets oplossen; het enige wat ik zou kunnen doen is piekeren en heel bang worden. En daar heb ik geen oorlog voor nodig.


Wat dacht je van stoom afblazen voordat het gasmaskertje op moet? Niet dat het helpt, maar het lucht op.
elisa (URL) - 08 oktober 2001 - 17:12

Ik deel dat gevoel met je, Puck, Maar ik kon het toch niet laten om vanmorgen even mijn kwaadheid te uiten.
Ik zal me verder inhouden en over leukere dingen schrijven: mijn zieke zoon, bijvoorbeeld ;-)
gien (URL) - 08 oktober 2001 - 18:28

Kan ik me weer helemaal in vinden. Ik raak echt ernstig depressief van die zooi. Dat is overigens waar te nemen in hetgeen ik schrijf de laatste weken. I try to be the untouchable, maar dat lukt me niet meer. Dus ik ga steeds harder tekeer tegen jan en alleman, vooral mannen moeten het ontgelden, merk ik. Weet niet waarom dat is. Altijd al een closet-feminist geweest :-)
Mijn reacties in fora zijn ook meer eigen logs die ik zelf had moeten plaatsen, maar dat doe ik dan weer niet omdat ik weet wie er allemaal mee lezen. Vervelend is dat. Ik hoop dat jij dat niet krijgt, of dat het je niet zoveel kan schelen. Dat is het probleem, je wordt ouder, je leert mensen kennen, je herkent iets in al die mensen, en dan blijkt dat zij jouw 'geheime' verhalen op internet vrolijk lezen en daar de draak mee gaan steken. Bwuh. Gewoon doen alsof er niks aan de hand is werkt dan niet meer, je gaat je inhouden of juist heel erg overdrijven, in ieder geval verpest het je vrijheid van meningsuiting. Zoals Ischa Meijer dat zo mooi zei: "Je moet zorgen dat je niet chantabel wordt, dat je geen reputatie te verliezen hebt. Zodra je te chanteren bent is de lol eraf, heb je geen vrijheid meer, dat merkt de lezer meteen."
JulT (URL) - 08 oktober 2001 - 19:48

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.