Terug naar huis « Bevoogding   » Advies gevraagd

vrijdag 07 februari 2003 - 19:46
Querulant (2)

Geachte heer/mevrouw,

In opdracht van de Regiopolitie Haaglanden en de ministeries van Justitie en Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties, voert onderzoeksbureau Intomart uit Hilversum een telefonische enquête uit onder de bewoners van de regio. De vragen in dit onderzoek gaan over problemen in de buurt, onveiligheid, criminaliteit, preventiemaatregelen en het functioneren van de politie. (...)
“Ik heb geen klachten”, mopperde mijn vader; “Ik hoef die lui niet te spreken”.

Inmiddels is hij ruim twintig minuten aan de lijn, waarbij voornamelijk hijzelf aan het woord is.
Vijf minuten geleden sprak hij: “ik geloof niet dat ik verder nog iets heb toe te voegen” - om vervolgens verder te brommen.

Zojuist ving ik op: “Ik ben alleen 's avonds bereikbaar, maar ik hoop eerlijk gezegd dat u nu voldoende van mij te horen hebt gekregen”.
Ik heb het vermoeden dat onderzoeksbureau Intomart dat ook hoopt. En dat mijn vader vanaf heden op de zwarte lijst staat.


Leuke site! Geinige stukjes, die lekker weg lezen. Ik lig in een deuk.

Als Werner -mijn lief en computerprogameur- klaar is met alle wijzigingen voor Isabel Vertelt zal ik een linkje maken naar jou site.

Natuurlijk vind ik het ook leuk als ik een linkje terug krijg (maar dat is niet verplicht).

groetjes & tot blogs

Isabel
Isabel () (URL) - 08 februari 2003 - 13:24

Heb dezelfde brief gekregen. Maar geen opbouwende bijdrage van mij aangezien de heren in blauw (black staat soms toch wel beter) zijn vergeten dat ik sinds 5 jaar doof ben... don't call us, we won't call u.
Sas - 11 februari 2003 - 14:18

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.