Terug naar huis « Geld!   » Oh ja..

donderdag 11 oktober 2001 - 18:50
Nog één keer..

Ik beloof het; dit is de laatste keer dat ik het over een eventuele omkat zal hebben.
Maar wat ik nog wou zeggen: ondanks dat eigenlijk iedereen zegt dat een omkat niet nodig is, en voor sommigen niet eens gewenst, blijf ik toch wat knutselen. Omdat het knutselen zelf leuk en leerzaam (brrr.. wat een term..) is; en omdat ik het - nu ik het woord toch gebruik - zo mogelijk nog leerzamer vind, om uit te vinden wat ik nou eigenlijk mooi en prettig vind.

De komende tijd komt er nog niets van een definitieve template-wisseling. Het is me namelijk niet geheel duidelijk hoe het zit met Pivot en templates, en aangezien het de afgelopen weken duidelijk is geworden dat ik een natuurtalent in Pivot-slopen ben, wil ik liever even wachten tot Bob terug is van zijn vakantie.
In de tussentijd in elk geval geen veranderingen in de structuur van deze site - alle tables blijven zo staan als ze nu staan.
Het enige waarmee ik kan experimenteren is mijn stylesheet; dus schrik niet als u hier ineens totaal andere kleuren dan gewoonlijk ziet.
Met het programmaatje Blog kan ik wèl nieuwe opmaken uitproberen, dus misschien dat ik af en toe eens een proeve als losse link geef. Of héél voorzichtig een tabletje invoeg, waar linkjes naar alle proefjes staan.
Afijn; u merkt het wel.

Nu eerst eens eten; het is voor de verandering eens niet aangebrand, overgekookt of tot brij verworden! Ik word beslist nog eens een keukenprinses, zo niet -koningin. Een kitchenqueen: leuk woord.
Hoef ik me ook nooit meer zorgen te maken over layout; dan ben ik alleen nog maar bezig met de opmaak van voedsel.
Zalig vooruitzicht...


  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.