Terug naar huis « Wennen   » Half

woensdag 11 juni 2003 - 06:30
Television Without Pity

We come back to Triple D and Treat. Hee. Triple D and the Treats is the name of my new band. I'm the lead singer. Sars is the drummer. ["Hello, Cleveland!" -- Sars]
Voor wie de sentimentaliteit en ontroering, die de laatste aflevering van Everwood gisteren bracht, wil doorbreken, een gortdroge samenvatting om weer met de benen op de grond te komen.

Geen melij, ook in de smaken ER, Dawson's Creek, Buffy and many more.


Oooh ik heb zitten huilen! Hij is dóóód! Hoe hij die wachtkamer binnenkwam zonder iets te zeggen en zo'n mooie verstandshoudelijke blik wisselde met z'n zoon...
Tessa () (URL) - 11 juni 2003 - 23:13

Maar hij is dus helemaal niet dood! Hij is *niets*. Hij is - dood of levend - overgeheveld naar het volgend seizoen; en voor de verandering lopen we hier practisch gelijk met de VS, dus je kan ook niet even online checken wat er verder gaat gebeuren!
Puck - 12 juni 2003 - 06:30

Ja ach, ben misschien iets te sentimenteel ingesteld. Moest ook huilen bij Shakespeare in Love, terwijl al die films zo heerlijk nep zijn. Je wordt er haast naïef van, van die films en series.
Tessa () (URL) - 12 juni 2003 - 23:28

Thanks for the special work and information!
Taly () (URL) - 16 maart 2006 - 12:20

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.