Terug naar huis « Bevrijding   » Snel weg

zondag 15 juni 2003 - 09:38
Jeetjenogantoezeg

In antwoord op Mirjam:

Ik ben met loggen begonnen in 2001, toen er een stuk of 70 weblogs waren (tegenover over de 1000 nu). De hele sfeer was ironisch zo niet sarcastisch, droog, nonchalant. 'Je ding doen', ook wel. Doe maar gek, dat is gewoon genoeg.
Lifelogs werden (en worden, door de harde kern) gezien als soft. Sentimenteel ook, denk ik. Te lang, te blabla, oninteressant, meer van hetzelfde (terwijl er toen misschien 20 lifelogs waren).
De toon was gekscherend; men diende zichzelf vooral niet te serieus te nemen (en als je dat wel deed, dan kreeg je dat vanzelf wel op je brood).
In die trend pastte toen een dergelijke opsomming van keywords.

Die keywords hebben overigens toch weinig zin. Er zijn maar weinig zoekmachines die zich er iets van aan trekken, en zeker met een woord als 'jeetjenogantoezeg' is dat goed te testen. Gezocht op dat woord met google, altavista, yahoo, alltheweb en ilse geeft alleen die laatste een resultaat. Terwijl Ilse hoe langer hoe minder door (serieuze) surfers wordt gebruikt.

En hoe gek iemand moet zijn?
Heel gek. Maar als dat alleen maar leidt tot vreemdsoortige broncode is er geen man over boord, lijkt me.


Poe, heeft Dijkshoorn met dat slap puberaal gelul toch nog een plek in je geschiedenisboek gehaald? :/
Ooit logde ik zelf ook van die afzeik-posts zoals hij. Lekker ergernissen van je afschrijven. Totdat je merkt dat je jezelf opfokt of anderen schade toebrengt. Die zogenaamd brutale afzeik-modus is gewoon niet leuk.

Nee, dan alle respect voor de mensen die iets echts durven te delen, die je blij maken of aan het denken zetten.
stn - 15 juni 2003 - 11:32

Zelf neem ik Dijkshoorn ook niet zo serieus.

Er zijn tegenwoordig veel lifelogs. Ik denk dat ik zelf ook een soort van lifelog heb. Maar ik probeer toch om ieder stukje een beetje inhoud mee te geven.
Veel lifelogs zijn echt de moeite waard!
Paul (URL) - 16 juni 2003 - 09:59

Lieve Puck,
Even off topic....Maar ik weet niet hoe ik je prive kan bereiken, per mail en mijn msn doet het ook al niet... Vandaag met Manon de stad in geweest en ze informeerde naar je.
Okay. Eerlijk zijn Heidi....ik zou je graag weer ff prive willen spreken/mailen. Mis je,
heidi () - 16 juni 2003 - 21:01

Your pictures are great.
lloyd () (URL) - 16 maart 2006 - 12:21

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.