Terug naar huis « Beginsels (2)   » Maniertjes

woensdag 02 juli 2003 - 06:30
Kwijt

Lieve God,

Wij mierenneuken ons suf op de calorieën, we tellen dat het een lieve lust is en verbieden, verbieden, verbieden. Wij komen twee kilo aan.
Wij zuipen ons klem aan de ijstheesiroop van Lessini - die overigens ontzettend smerig is maar ik vermoed dat u daar niets aan kan doen - en wij vallen een kilo af.

Gaarne uitleg. Wij willen duidelijke richtlijnen en houvast.

En als het u uitkomt, dan graag ook enige raadgevingen aangaande de andere wegen die wij kwijt zijn.

B.V.D, vriendelijke groeten, kusje.


Lieve Puck,

Ik zou je in deze graag van dienst zijn, maar helaas zijn zowel de ijstheesiroop als het mierenneuken het werk van mijn confrater Satan. En hoewel we het de laatste tijd redelijk met elkaar kunnen vinden, is hij juist op deze twee zaken bijzonder trots, dus hij zal er niet snel iets aan doen.
Lekker eten, daarentegen, is wel mijn werk. Evenals calorieën. Wat dat betreft kan ik je slechts wijzen op het 27e gebod (helaas had Mozes indertijd niet genoeg stenen tafelen bij zich om ze allemaal te noteren): Geniet, maar eet met mate. Dit voor wat betreft de duidelijke richtlijnen.
Voor wat betreft die andere kwijtgeraakte wegen verwijs ik je door naar de afdelingen poëzie en filosofie in de betere boekwinkel.

Grüss Gott, eh sorry,
vaderlijke groeten,

God


.
Edwinek (URL) - 02 juli 2003 - 07:54

Pas op met low-fatprodukten. Juist vet levert een verzadigd gevoel op. Low-fatdingen, op basis van suikers, daar blijf je van eten.
henk (URL) - 02 juli 2003 - 21:23

Ik hang tegen het ondergewicht aan. Ik geloof niet dat ik wat dat aangaat voordeel heb bij een verzadigd gevoel..
Puck - 02 juli 2003 - 21:27

Ik blijf pleiten voor onderzoek naar vetdonatiemogelijkheden. Zowel te implanteren ten behoeve van algemene isolatie als plaatselijk ter opvrolijking van het decolleté.
Er is een halve Hippo beschikbaar. Minimaal.
Hippo (URL) - 04 juli 2003 - 23:37

Kom maar op met die 1/2 Hippo.
Ten bate van 1 mager I)akmuisje.
I)akmuis - 06 juli 2003 - 14:38

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.