Terug naar huis « Angsthaas   » Placebo

dinsdag 08 juli 2003 - 06:00
Homeopathische dosering

Ja maar.. ik reageer altijd heel heftig op medicijnen, of de medicijnen op mij, en het pakt altijd veel heftiger aan dan de bedoeling is... vind je het dan echt zo gek dat ik ertegenop zie iets in mijn lijf te stoppen waarover ik geen controle heb, waarvan ik maar moet afwachten wat er gebeurt?!
- Nee maar dit heb je nog niet geprobeerd. Je kan vantevoren wel alles gaan bedenken wat er kan gebeuren, maar dat hoeft allemaal niet te gebeuren, en een groot deel zit volgens mij ook gewoon tussen je oren.

Dus zij slikte een pil, wachtte een half uur en viel om voor het aanrecht. Zij hees benen en oogleden omhoog, ging door met koken en nuttigde, snel snel om het dichtslibbende wolkendek in haar hoofd voor te zijn, haar maaltijd. Ze schoof naar de keuken, waste af, kroop terug, ging op bed liggen en zakte weg.

En ze sliep, en sliep, en sliep, en sliep, en sliep, en sliep en sliep.....


Self-fulfilling Prophecy ??

IK heb dat zelf ook als ik medicijnen slik. (ook bij andere zaken trouwens.. Als ik maar genoeg overtuigd ben van het feit dat er iets gaat gebeuren.. dan doet het dat ook zeker!
majadebij (URL) - 08 juli 2003 - 08:19

Als iets bij mij niet te fullfillen is, dan is het slaap. Ik houd slaap bij voorkeur tegen; en hoe meer ik iets prophet, hoe slechter ik, in afwachting van, slaap.
Puck - 08 juli 2003 - 08:27

supergevoelig meisje!
kaatje () - 08 juli 2003 - 11:53

Het heeft wel iets van Sneeuwwitje, eigenlijk.
stn - 09 juli 2003 - 01:42

Immers een van de mogelijke bijwerkingen was verlaagde bloeddruk, daar went je lichaam snel aan maar in het begin kun je er wat slaperig en moe (understatement?) van worden.
Het goede nieuws: mensen met lage bloeddruk leven langer :)
Liesan (URL) - 09 juli 2003 - 12:15

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.