Terug naar huis « Fijne dag dan maar we…   » Rémi

zaterdag 13 september 2003 - 16:30
Style

Ik heb een Lost Boy ontmoet.
Althans, hij was geen Lost Boy, maar zo stel ik me een Lost Boy voor.
Ik heb hem ontmoet in een hippe winkel (ja, ik weet ook niet wat ìk daar deed..).
Hij had een gestylede bril, gestyled-slordig haar, een gestyled-oude broek, een vreselijk hip felgroen T-shirt en handgemaakte nonchalent ogende schoenen met hippe veters en leuke 'terloopse' verfstrepen op de punten.

Hij heeft een internetbedrijfje, hij doet hosting en hij raadde me aan echt verder te experimenteren met Linux, en ook vooral een servertje op te zetten want daar leerde ik het meest van.
Mijn moeder zat erbij en keek ernaar, zeer blanco, en bleef herhalen hoe mieters zijn schoenen waren. Mieters is oud-Hollands voor cool, koel, vet, gaaf of dope.
De semi-Lost Boy had geen kaartje, maar hij heeft zijn mailadres voor me opgeschreven. Voor als ik door hem gehost wilde worden ofzo.

Toen moest hij weg. Vis kopen, anders zou hij ruzie krijgen met zijn vrouw.
Burgervaders verlangen ernaar een hippe vrije jongen te zijn. Maar hippe vrije jongens zijn stiekem ook heel burgerlijk.


Bah, die netrex-pagina knippert aan één stuk door. Dat geeft weinig vertrouwen.
henk (URL) - 14 september 2003 - 00:37

Overdreven hippe hetero's schijnen tegenwoordig ook wel 'metroseksuelen' te heten. Benieuwd of dat woord zelf nog bestaat over een jaar.
stn - 14 september 2003 - 11:41

Yes, na verbetering van de eerste uitgave kan ik ook reageren. Burgerlijk is misschien wel veel hipper dan wij denken, oftewel: ook burgerlijkheid kent vele verschijningsvormen, waaronder hippe.
Dat wilde ik kwijt.
kaatje () - 15 september 2003 - 17:04

Leuk stukje! Is het nog gelukt met je Linux-server? Viswinkel was dicht overigens, maar het kostte me niet m'n huwelijk ;-)
Jacques (URL) - 12 augustus 2005 - 13:47

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.