Terug naar huis « Taakverdeling   » Mathematica Rustica

zondag 04 november 2001 - 14:07
Benne we weer

En over taakverdeling gesproken: is het niet de bedoeling dat je van slapen uitrust? Ik heb de laatste nachten zo'n enerverend droomleven dat ik bij ontwaken denk: nou, ik kan wel wat slaap gebruiken.. En dat is dan ook wat ik voornamelijk heb gedaan de laatste dagen: slapen.

's Morgens naar therapie, daar afwisselend veel lachen, huilen, zwijgen, praten. 's Middags boodschappen doen, logs lezen, mailtjes lezen en soms beantwoorden, inloggen op pivot en beginnen met loggen, even liggen en hopen dat daarmee log-spiratie komt, drie uur later wakker worden. Koken, eten, afwassen, tv-kijken, in slaap vallen, wakker worden, beetje chatten, logs lezen, logje proberen te schrijven, weer in slaap vallen, volgende ochtend wakker worden etc. Tussendoor voel ik me vreselijk schudlig dat ik niet log, dat ik nauwelijks mail beantwoord en dat ik niet braaf mijn dagboek voor therapie bijhoud.

Wat nog meer? Oh ja: ik heb een nieuwe verslaving: tictac, en dan met name de groen/oranje-variant. Maar gelukkig was dat in ons gestichtswinkeltje een tijdelijke actie, kom ik nauwelijks bij AH en heeft C1000 ze helemaal niet, dus daar hoop ik in no-time weer vanaf te zijn.
En oh ja: gisteravond was ik echt verschrikkelijk wakker en energiek, maar toen keerde mijn waspoeier zich tegen mij. Ik denk tenminste dat dat de oorzaak was dat ik de hele avond niets anders kon doen dan op en neer springen en 'jeuk jeuk jeeeeeuk!!!' roepen. Is nu weer helemaal over.

Maar goed, e.e.a. verklaart misschien het gebrek aan schrijfsels alhier.
Ik hoop na dit weekend helemaal uitgeslapen te zijn en weer schrijfklaar te zijn, want ik mis het wel. En als ik niet uitgeslapen ben zal ik tenminste eens al mijn dromen gaan opschrijven; die vormen een heuse logland-soap, aangezien ik voornamelijk over loggers droom.
De nacht na Interview With a Vampire heb ik een zeer onderhoudend en filosofisch gesprek gedroomd met ActieReactie, die helaas het weinig uitnodigend gelaat had van een.. juist.

In elk geval: tot spoedig ziens!


Sja, misschien is dat het seizoen. Ik ben gisteravond ook in slaap gevallen, toen ik even rustig op de bank ging zitten, en ineens een 'aanval van moeheid kreeg'. Ik had heel andere plannen voor zaterdagavond, maar toen ik weer wakker werd, was het al tegen tienen... te laat om nog te doen wt ik van plan was, en toch nog te moe om nog gewoon uit te gaan.

Naja, maar veel gedroomd heb ik niet, tenminste niet wat ik me kan herinneren.

Enne, welkom terug!...
Duurde lang hoor, maar toch hoef je je *niet* schuldig te voelen als je niet logt voor een paar dagen.
roelof () - 04 november 2001 - 14:59

Ehe, op en neer springen? Welk CD-/MP3--tje had je dan opstaan?
roelof () - 04 november 2001 - 15:02

Fijn dat je d'r weer bent!
Gien - 04 november 2001 - 15:39

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.