Terug naar huis « Met stip op één   » Smac (2)

dinsdag 21 oktober 2003 - 14:10
Smac (1)

Even tussendoor. Ga vooral door met leuke verhalen verzinnen hieronder. U bent heerlijk op dreef, dat zie ik zo. Hard denkende, ongetwijfeld.

Echter:
Men biedt mij, mailsgewijs, de laatste tijd voortdurend Vicodin aan. Men zegt dat ik heel, héél graag Vicodin wil hebben.

Maar wat in 's hemelsnaam ìs Vicodin..?


Ik zou maar een andere sportschool gaan zoeken!
Renée (URL) - 21 oktober 2003 - 14:15

Volgens mij was dat gewoon een pijnstiller, niet eens zo'n hele heftige, en het onderdrukt de hoestprokkel (zoals codeine) maar misschien weet meneer google er meer van
Liesan (URL) - 21 oktober 2003 - 15:03

zie hier: http://www.healthsquare.com/rx/vicodin.h..
het is een pijnkiller
Gien (URL) - 21 oktober 2003 - 15:49

Vicodin is een pijnstiller waar je je ook euforisch van gaat voelen en die daarom als recreatieve drug gebruikt wordt. Je schijnt er behoorlijk snel en vooral hardnekkig aan verslaafd te kunnen raken, Matthew Perry (Chandler in "Friends") is een bekend geval en ook Winona Ryder had er een boel in haar tasje toen ze gearresteerd werd tijdens het proletarisch winkelen. Mijn tip? Niet aan beginnen. Tegen pijn zijn er beter werkende pillen die veel minder verslavend zijn, en persoonlijk lijkt mij geen enkele mate van euforie me een verslaving waard...
Poelekie (URL) - 21 oktober 2003 - 15:50

Hippe pijnstiller in Amerika. Waar je vroeger aan de valium zat, zit je nu aan de Vicodin.
Ach, Hippo krijgt steeds aanbiedingen voor blauwe pilletjes, hypotheken, diploma's, spyspul om alles over iedereen uit te zoeken (doorgestuurd aan de AIVD), penisverlengingen en borstversteviging.
Erg heel erg selectief zijn de spammers niet ;-)
Hippo (URL) - 21 oktober 2003 - 20:18

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.