Terug naar huis « Dialoogje   » Als het stormt...

vrijdag 09 november 2001 - 02:18
Hark, The Herald Angels Sing

Dat heb je soms; dat je om halftwee 's nachts ineens jaren-tachtig-flashbacks krijgt. En echt perse en onmiddellijk 'David's Song' van The Kelly Family moet downloaden.
WinMX vindt alles, dus ook David; en wel bij michaelsweetdeeringf5fd08181a2b. Die mij het liedje bezorgt met een snelheid van 65k/s.
Daar moet je gebruik van maken, denk ik dan; dergelijke snelheden zijn zeldzaam en door God gegeven.
Dat laatste was helaas iets te letterlijk. Michael-etc heeft behalve David namelijk alleen maar kerstliedjes te bieden. En ik ben bereid mijn muzieksmaak enigszins bij te draaien, maar om nou de hele dag te gaan luisteren naar God Rest Yee Merry Gentlemen, in een uitvoering van Gary Brooks, gaat me net iets te ver..

(Desondanks heb ik nu, voor de liefhebbers, van Harry Belafonte 'I heard the bells on Christmas Day'. Kwam in twintig seconden bij me binnenstormen)


Ik moest & zou zonet ineens 'under pressure' van David Bowie horen. En ja hoor: gevonden. Nu nog een brander. Maar verder mag je me altijd verblijden met: 'Last Christmas' van George Michael. (zijn er eigenlijk ook nog kitscherige St-Klaas-liederen van G. Michael-orde?)
odette - 09 november 2001 - 03:02

Kerstmis is wat mij betreft de meest afschuwelijke tijd van het jaar. Maar de kerstliedjes maken 't grootdeels goed. Begin langzamerhand een aardige collectie ervan te krijgen. Wat te zeggen van 'Christmas Time for my Penis' van the Vandals om een tot de verbeelding sprekend voorbeeld te geven. Helaas moet ik nog steeds een nieuwe virusscanner installeren, tot die tijd mag ik van mezelf niet bewuste Michael visiteren.
Ton (URL) - 09 november 2001 - 09:50

Odette: Last Christmas heb ik voor je, op http://home.wanadoo.nl/spielerei/extra/l..
Het enige wat ik op Klaas-gebied heb kunnen vinden was Kindreen voor Kinderen, Het Goede Doel (Sinterklaas, wie kent hem niet..) en Hans Teeuwen. Vooral die laatste lijkt me niet echt onder de noemer kitcherig te vallen..
Puck (URL) - 09 november 2001 - 11:40

Ha! Bedankt Puck! (last christmas..lalalala; blijft leuk, ook die hele foute clip) Christmas time for my penis? huh? Is daar ook een clipje van?
odette - 09 november 2001 - 12:35

sdf
azdf () - 21 maart 2002 - 07:29

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.