Terug naar huis « Sceptisch   » Hark, The Herald Ange…

donderdag 08 november 2001 - 14:55
Dialoogje

In de wandelgangen:

> Weet je.. A. hè, die vertelde dat ze eens een poes had; en die kon zomaar ineens heel bang worden, of juist heel agressief. En dan weer wou ze aandacht en dan weer ging ze juist krabben en bijten.. Er was echt geen land mee te bezeilen..
> Goh.. En toen..?
> Nou.. toen is A. naar de dierenarts gegaan. En die zei dat die poes een kronkel in d'r kop had. En uiteindelijk heeft ze dan maar een spuitje gekregen..
> Tjee.. Nou gelukkig maar dat dat bij mensen heel anders gaat he?!
> Ja. Gelukkig maar..

Het klinkt niet overtuigd.


Die dierenarts zou ik nooit nemen -
elisa (URL) - 08 november 2001 - 16:25

http://homepage.cistron.nl/~vandenb/inde..
Rob - 08 november 2001 - 17:08

De volgende keer als ik iemand met een spuit zie lopen, houd ik hem/haar stevig in de gaten!!
Gien (URL) - 08 november 2001 - 18:31

Dus omdat die kat een kronkel in zijn kop heeft, heeft ie geen bestaansrecht meer? Misschien moeten ze mensen met die gedachten maar een spuitje geven (vooral de twijfelaars met het 'Ja. Gelukkig maar..' antwoord)
Theo (een andere) () (URL) - 09 november 2001 - 02:02

Ik zal mijzelf wel THEO noemen om niet te verwarren met Theo? :)
THEO () (URL) - 09 november 2001 - 02:09

Theo: als ik je goed begrijp: mensen die (af en toe) twijfelen of ze niet liever, net als die kat, hun inwendige stormen met een spuitje beindigd zien, moeten dùs ook maar direct dat spuitje hebben? Oftewel: hebben zij die twijfelen aan hun eigen bestaansrecht in jouw ogen ook inderdaad geen bestaansrecht?!
Lekker dan..
Puck (URL) - 09 november 2001 - 11:58

Ik bedoelde dat mensen die vinden dat andere mensen geen bestaansrecht hebben (in dit geval dus mensen met 'de kronkel in het hoofd' (nare benaming)) en dus daarom maar een spuitje moeten krijgen, misschien zelf rijp zijn voor een spuitje.
THEO () (URL) - 09 november 2001 - 15:10

Aha. Bij overlezing zie ik dat het zo kan worden opgevat als jij zegt. Maar wat ik met mijn stukje bedoelde, of liever gezegd: wat de persoon uit het stukje bedoelde, is dat het geluk van geen spuitje krijgen soms juist voor degene met de kronkel wat twijfelachtig is..
Puck (URL) - 09 november 2001 - 15:36

Gelukkig begrijpen wij elkaar nu :)
Inderdaad zoals je zegt soms. Ik heb van dichtbij meerdere gevallen meegemaakt. Vooral voor degene die die 'kronkel' later hebben gekregen is dit twijfelachtig.
THEO () (URL) - 09 november 2001 - 16:23

cool maar das wel een beetje onozel
sofie () - 28 februari 2008 - 07:08

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.