Terug naar huis « Vleermuis   » Vrouwelijk

zaterdag 27 december 2003 - 14:22
Pleister op de wonde

Kijk, dat is nou bepaald opbeurend nieuws: dat je bij de apotheek komt om een kniesteundinges aan te laten meten, en dan met al je 1m76 een maatje small moet hebben. En dan niet eens een grensgevalletje, zo van 'buig je knie wat anders en het kon evengoed een M zijn', maar echt onweerlegbaar S.
(Jammer is natuurlijk wel dat ik überhaupt zo'n ding nodig heb, omdat ik al een week lang voortdurend door mijn knie zak)
Overigens was het ook een prettige ontdekking dat sporten niet per definitie bloeddrukverlagend werkt, maar in het algemeen bloeddrukregulerend. Zodat ik nu eindelijk van mijn idiote 105 over 55 af ben (en daarmee ook een stuk minder duizelig).


Da's wel errug laag ja! Mijn moeder heeft een hele lage hartslag, van 45, maar dat is geloof ik minder erg.
Met de 'thuismeter' van mijn ouders is mijn broertjes bloeddruk trouwens niet eens te meten! Daar zijn zijn polsen te dun voor (overigens is hij van nature zo dun, hij heeft altijd al ondergewicht gehad).
Sabine - 27 december 2003 - 15:44

hoera,
eindelijk goed nieuws zo aan het einde van dit jaar
sas (URL) - 27 december 2003 - 18:01

sporten is ook bloeddruk regulerend maar omdat iedereen tegenwoordig een te hoge bloeddruk heeft..... :)
Liesan - 27 december 2003 - 22:46

105! Belachelijk zo hoog! ik presteerde het van de week om 87 over 45 te zijn... (en dat overigens geheel zonder duizeligeheden)
tylani () (URL) - 28 december 2003 - 21:13

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.