Terug naar huis « Zoek de verschillen   » Gezapig

woensdag 31 december 2003 - 06:03
Misplaatst

Mijn dromen snappen het niet helemaal.
Het is mijn rechterpols die ik laatst met een rotklap tegen de punt van het fornuis stootte, daarmee een fiks gat en een kneuzing veroorzakend. Dus dat ik dan ineens mijn rechterknie zou hebben gebroken (gebroken nog wel!) is wat vreemd en een wel erg vrije interpretatie van de werkelijkheid.
Dat ik in een ziekenhuislift ter grootte van een klein gymzaaltje stond was een aparte ervaring, dat ik goede vriendin en arts-in-opleiding N. als behandelend arts kreeg was erg leuk, maar al die röntgenfoto's waren natuurlijk rijkelijk overdreven. Om nog maar te zwijgen over die oerkreet van mij, bij het aanraken van de knie in kwestie.


Ach, laat ik mijn reactie maar vertalen naar een fijne, genoeglijke laatste dag van het jaar en sprankelend begin van het nieuwe jaar! En bijzonder veel dank voor al je prachtige teksten, je vertrouwen in 2003.
(ws misplaatst bij dit postje, maar ach)
kaatje () - 31 december 2003 - 09:50

ik ben het helemaal met je eens! die dromen nemen maar een dichterlijke vrijheid waar menig schrijver zich helemaal voor uit de naad zou schamen. zo liep ik vanacht door een restaurant waar de vloer bekleed was met pizza's. en die werden door de mensen gewoon opgegeten: da's toch niet hygiënisch?
coert (URL) - 31 december 2003 - 11:10

Die knie heeft maar weinig met de werkelijkheid te maken. Een kapotte knie betekent, dat eht allemaal niet zo goed loopt. Dat het de rechterknie is, duidt erop dat het om verstandelijke dingen gaat. Die lift ging zeker omhoog, hè? Vriendin N. is inderdaad een goede hulp. Ze besteedt veel aandacht aan je. En als zij jou de moeite waard vind, waarom zou je daar dan zelf aan twijfelen?
henk (URL) - 01 januari 2004 - 22:02

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.