Terug naar huis « Misplaatst   » Koppig

woensdag 31 december 2003 - 13:07
Gezapig

Geheel in de stijl van het tradionele lijstjesmaken heeft mijn lichaam vandaag besloten 2003 met al zijn klachten nog eens door te nemen en dunnetjes over te doen.
Hetgeen mij heeft doen besluiten mijn afspraken af te zeggen (sorry M.. je houdt het tegoed..) en de rest van de dag oude Elle's en Volkskrant-magazines te gaan lezen en mijn moeder te pesten. Dit laatste weet ze nog niet, maar zal ze spoedig merken.
Daarnaast moet ik nog een mailtje of drieduizend beantwoorden, waarvoor ik mezelf ook morgen heb gegund. Hetzelfde geldt voor het uitzoeken van verzekeringspapieren en rekeningoverzichten.
Leuk leuk leuk.
Vannacht is de grote uitdaging (u mag inzetten: voor of tegen): de afgelopen maanden is het me gelukt door onweer, telefoon, sms-jes, mailping (hier: dittum) en luidruchtig wekkende vaders heen te slapen; om twaalf uur zal blijken of mijn medicijnen mij voldoende knock-out slaan om door het vuurwerk heen te slapen. Zeer benieuwd.
Nu.
Vertelt u eens, hoe avontuurlijk gaan uw oud-en-nieuw worden?


Niet avontuurlijker dan dat van jou....boekje, hoekje, flesje, muziekje (Palace Brothers) en vroeg onder de wol. Met de beste wensen.
Ron (URL) - 31 december 2003 - 16:34

Nou hou,
ik ga naar een feestje waar ik niemand ken...
dat wordt nog wat
sas - 31 december 2003 - 16:44

Ik ga de avond waarschijnlijk alleen op mijn kamertje doorbrengen. Het diner is nog niet eens begonnen en inmiddels ben ik al twee keer in janken uitgebarsten vandaag (1: ik-ben-een-slechte-dochter-ruzie, 2: Alles-kwam-toch-nog-goed-film). Net huilde m'n zusje het huis bij elkaar omdat het definitief uit is met haar vriendje. Over een minuut of tien gaan we aan tafel.

Ik kan wel huilen kan ik je melden.
Judith () - 31 december 2003 - 19:08

Je gaat het nieuwe toch niet slapend is, is het?
Peter (URL) - 31 december 2003 - 21:46

Hoe dan ook, een warm hart in 2004, dan zal het met de rest ook wel gaan...
Daan (URL) - 31 december 2003 - 22:17

was van plan te gaan slapen, maar toch niet gedaan. bleek goede keuze! gelukkig nieuwjaar gewenst! x
tylani () (URL) - 01 januari 2004 - 15:37

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.