Terug naar huis « Lache..   » Eeuwige jeugd

zaterdag 17 november 2001 - 09:46
De tijd van onbezorgdheid...

Ik had hier eerst iets willen schrijven als:

Te koop gevraagd. A good night's rest. Twee zakken slaapzand. Eén klein zakje slaapzand desnoods. Prijs nader overeen te komen.
Beste Meneer van het Slaapzand-depot; beste Meneer K. Vaak. Natuurlijk, de prijs die ik bereid ben te betalen stijgt per slapeloze, nachtmerriënde nacht, dus hoe langer u wacht, hoe meer u aan mij kunt verdienen. Maar straks ben ik zo ver dat ik mijn ziel wil verkopen voor een beetje slaap, en wat heeft u daar nou aan? Zo leuk is die ziel niet, en ik kan het weten. En als u tè lang wacht, ben ik niet eens meer in staat uw vraagprijs van de bank te halen.
Dus doe me een lol; noem die prijs, en geef me in elk geval één lange, ongestoorde, veilige en uitrustende nacht.

Máár. Er bestaan op de wereld, of specifieker: op internet, mensen die blijkbaar nog humorlozer en roomser dan ik zijn. Die op dit stukje totaal gesckokt zouden reageren: Maar Puck, wat suggereer je nu eigenlijk? Doel je op pillen? Probeer je nou werkelijk tussen de regels door alle bloglezende dealers op te roepen om jou wat toe te stoppen?

Geloof me : ik zuig dit type reactie niet uit mijn duim. De tijden dat er niet meer achter alles wat werd gezocht, toen sprookjes nog sprookjes waren en fantasie geen dekmantel voor narigheden, zijn blijkbaar passé. Jammer.

Ik bedoel niets meer en niets minder dan wat ik schrijf. Ik heb het niet zo op dekmantels; en daarbij: als ze iets graag en veel verstrekken in de psychiatrie zijn het pillen, dus daar hoef ik het zeker niet voor te doen.
Dus: wil de echte Klaas Vaak nu opstaan? En niet zijn louche collegae met hun chemische waar..

Dan ga ik nu een mooi, nieuw, hard, en vooral: duur binnenveringsmatras kopen. Misschien dat dat ook al wat helpt.


Ik geloof dat jij eens met mijn moeder moet gaan praten. Na 10 jaar alleen maar nachtdiensten gewerkt te hebben, is haar dag- en nachtritme helemaal in de war. Ik geloof dat zij wel een paar trucjes en pilletjes heeft gevonden en dat ze dat graag met jou zou willen delen. In ruil daarvoor wil ik met *jouw* moeder praten, want ik wil nog steeds heel graag een second opinion over je-weet-wel. Dus... moederruil? wat vind je ervan?
Enola - 17 november 2001 - 14:03

Na het lezen van dit stukje meteen klaasvaak.nl ingetypt natuurlijk. En zowaar! Meneer Vaak heeft een website. Waar je je kunt abonneren op zijn nieuwsbrief (zou daar het zand in zitten? variant op de poederbrief..).
Maar goed, dat abonneren op die niewsbrief durf ik dus niet. Straks weer allerlei spam in mijn mailbox, daar slaap ik slecht van.
Rob - 17 november 2001 - 16:36

Enola: ik krijg nu heel erge lagere-school-flashbacks, met die moederruil.. 'Suzannes moeder vindt dat wel goed!!!' - 'Nou lieverd dan ga je toch bij Suzannes moeder wonen..?' ;-)
Mijn moeder zegt trouwens dat je haar zelf moet bellen voor een date.
Puck - 17 november 2001 - 18:41

Hi you have a nice homepage
calvin () (URL) - 16 maart 2006 - 12:50

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.