Terug naar huis « Mijn Eerste Spaarkaar…   » Beweging

vrijdag 16 januari 2004 - 06:10
Andere wereld

In het staartje van de nacht liep ik door een supermarkt/warenhuis.
Ik botste op tegen een oud-collega van mijn vader; ik tutoyeerde haar en deed erg familiair, wat zo ontstellend is dat ik me zelfs in de droom al afvroeg of ik daarmee wel helemaal goed zat, en zij, toch een gerenommeerd kunsthistorica, liet me copieen zien uit een prentenboek, over elfenkinderen en andere mysterieuze verschijnselen in de bossen. Allemaal erg new age en balden met Ssssppiritualiteit (die van het dweilerige soort).

Een droom die zo helemaal nergens op sloeg, zo totaal geen raakvlakken met of zelfs maar fragmenten van de realiteit en het dagelijks leven bevatte, dat ik hoofdschuddend van verbazing wakker werd.


Goeiemorgen :)
Ik droomde dat mijn moeder (ook kunsthistorica alhoewel weinig gerenomeerd) op bezoek kwam met 10 tassen vol bouquetreeks-romannetjes
Liesan - 16 januari 2004 - 06:21

Ik wil ook zo mooi dromen! Ik ben heel de nacht bewusteloos.
Ricky (URL) - 16 januari 2004 - 19:42

Tja, ik denk, dat je er hiermee op gewezen bent, dat je toch echt wel in kunst en spiritualiteit, niet per se dweilerig, geïnteresseerd bent.
henk (URL) - 17 januari 2004 - 00:14

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.