Terug naar huis « Andere wereld   » Verhitte gemoederen

vrijdag 16 januari 2004 - 06:53
Beweging

Nederland in Beweging, dat was toch dat programma dat het meest weghad van bejaardengym? Met rustige pasjes, een stoeltje om op te steunen als het allemaal niet zo ging, zittend als het helemaal niet ging; normale mensen aan wie je je kon relateren zonder selfconscious te zijn over je eigen stramheid, ouderdom, gewicht, ochtendhumeur en gebrek aan hipheid.
Heerlijk ontspannend trok het 's ochtends aan je voorbij. Beetje staren naar stonede visjes in een aquarium.

Ik weet niet waar de mensen zijn en wat er met het concept is gebeurd, maar ineens is het een en al blijheid, trendiness en swingen. Iedereen gehuld in dagelijks een andere Pixie-outfit, slanke lenige mensen, die ene 65+-er die nog een marathon kan lopen, en een reeks pasjes en combinaties die ik met mijn 3x-per-week sportschool niet kan bijhouden.


Ik heb daar laatst iets over gelezen [maar waar?]; over dat de selectie van nieuwe kandidaten zo streng was, omdat die over de juiste uitstraling moeten beschikken. En dat alle afleveringen voor een heel jaar in zes [!] dagen worden opgenomen.

Maar eigenlijk zat ik te wachten op het nieuws, toen ik keek net. Dat natuurlijk niets nieuws bevatte.

Al was ik ooit wel verliefd op Olga Commandeur, dat dan ook weer wel. Toen die nog jong en blond over de atletiekbanen huppelde. Dus zapte ik niet.
ijsbrand (URL) - 16 januari 2004 - 07:24

He Puck,

Ik vind dat ik al vroeg moet opstaan om mijn meisje te kunnen uitzwaaien... Maar is om 6.53 uur werkelijk al 'Nederland in beweging' op de TV geweeest?
Wat is er gebeurt met 'Nederland in diepe slaap'?
ErzuliesJongetje (URL) - 16 januari 2004 - 07:30

Wat is het toch, dat Karl met al zijn vrolijkheid 's morgensmij zo op mijn zenuwen werkt?! *zap*
Nancy () (URL) - 16 januari 2004 - 08:42

Lief en ik houden dat ook niet bij met onze drie keer in de week sportschool.We zijn trouwens 's avonds een stuk fitter dan 's ochtends. Op zaterdagochtend rollen we bijna van de loopband af ... zo sloom...
piep - 16 januari 2004 - 09:52

Holla and Happy Thanksgiving.
micheal () (URL) - 16 maart 2006 - 12:51

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.