Terug naar huis « Eeuwige jeugd   » Silver lining

zaterdag 17 november 2001 - 17:33
Moe

Zo moe dat je bij een wandelingetje van je kamer naar de keuken onder het lopen ineens bijna in slaap valt. Wat een beetje eng gevoel is, dus toch maar - heus maar heel eventjes - gaan liggen. Om tweeëneenhalf uur later weer wakker te worden.
Zo moe dat je liever lopend naar de winkel gaat dan helemaal je fiets uit de garage te halen, omdat dat te veel handelingen extra zijn. Geheel gewoontegetrouw neem je geen tasjes mee (je hebt immers fietstassen..); in de winkel blijken alle tasjes op.
Zo moe dat je zou wensen dat je, alleen vandaag of deze maand, moslim was, omdat dat een hoop rompslomp rond etenstijd zou schelen.

Bleegh.
Voor moeheid heb ik Klaas Vaak in elk geval niet nodig; 't is meer de manier en de tijd waarop ik slaap.
Gelukkig ben ik niet strenggelovig en een twee-maal-zondaagse kerkganger; zodat
zondag ook ècht een rustdag kan zijn.


ga jij eigenlijk wel eens "uit", pucky?
altijd erg vaag, dat "uitgaan", trouwens, hoor.
meer een soort veleesmarkt, waar je elkaar niet kunt verstaan enzo, laat staan goed zien, maar ja, je moet toch wat om mensen te ontmoeten.
ik wil het vaak, maar in m'n eentje doe ik het dus echt niet meer, dat is te deprimerend, niet dat ik je uitnodig trouwens hoor, maar gewoon, in vertel-modus.
JulT (URL) - 17 november 2001 - 19:40

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.